1.Suami orang ni lebih matang, mereka juga tahu apa yang mereka kehendaki dan biasanya mereka berusaha ke arah itu. Semenatara lelaki muda hanya memerlukan sesuatu untuk keperluan mereka saje. Biasanya mereka hanya memikirkan soal diri sendiri dahulu barulah orang lain. Berbanding lelaki matang yang biasanya mereka memberikan priority kepada kaum wanita terlebih dahulu.

2. Suami orang ni lebih memikirkan masa depan mereka dan akan cuba sedaya upaya untuk membina based atau platform yang mantap untuk kehidupan yang baik pada masa depan. Berbanding lelaki muda, mereka diibaratkan sebagai “life in the moment” dan lebih memikirkan keseronokan sementara. Selain memang dah stabil, laki orang memang tahu mereka memang mampu untuk pasang lebih dari seorang!

7 Sebab Suami Orang Nampak Semacam Di Mata Wanita

IKLAN

3. Suami orang ini juga suka mendampingi wanita  yang independence, supportive, bijak dan mampu memberikan mereka masa depan yang baik. Manakala lelaki muda pula biasanya memilih perempuan secara luaran iaitu hot, wild & exciting.

4. Biasanya laki orang ni tahu  seorang perempuan itu yang terbaik untuknya dan akan berusaha mencari inisiatif untuk cuba mengenali mereka berbanding lelaki muda yang biasanya suka guna taktik mengorat dan kalau bertuah mereka dapatlah! Selain itu mereka sudah banyak pengalaman bercinta dengan ramai wanita sebelum ini juga.

IKLAN

5. Mereka tahu waktu & keadaan yang sesuai untuk mereka bersosial berbanding lelaki muda yang biasanya menghabiskan masa untuk sentiasa bersosial.

IKLAN

6. Suami orang ini  biasanya mempunyai integriti yang tinggi. Mereka akan lebih firm dalam berkata-kata dan lebih tegas. Kerana menunjukkan kematangan dan pemikiran mereka. Manakala lelaki muda biasanya berubah-ubah dalam pemikiran dan tidak tetap dalam pendirian.

7. Mereka lebih suka untuk memberi komitmen dalam setiap apa yang dilakukan bagi membuktikan kesungguhan mereka dalam sesuatu. Tapi bagi lelaki muda, mereka gemar mengambil kesempatan dalam sesuatu perkara dan biasanya bila dah tak ada baru mereka menyesal.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI