Puasa tahun ni macam terlalu sibuk aje kan? Mungkin bagi anda masih awal lagi untuk memikirkan tentang pakaian dan perkakas raya. Namun, jika anda terlalu sibuk sepanjang Ramadhan ni, mungkin anda boleh scroll telefon anda dan pilih barangan raya untuk persiapan pagi raya nanti. Ini antara Online Shooping Website yang boleh anda lihat untuk beli barang raya. Boleh beli untuk isteri dan anak-anak. Mudah dan cepat:

Aladdin Street

  • Sekiranya anda seorang pemegang kad Maybank, kami ada berita baik untuk anda. Dapatkan diskaun tambahan RM10 apabila anda membuat bayaran dengan Maybankard anda dan gunakan kod diskaun MBBRAYA. Sah dengan perbelanjaan minimum RM50. Berakhir 30 Jun.

 

 

 

 Ezbuy

 

  • Gaya Raya – Nikmati pengurangan flash sales sehingga 50% ke atas barangan fesyen Muslimah seperti jubah, selendang, dan lebih lagi. Berakhir 17 Mei.

 

 

FashionValet

 

IKLAN

 

  • #fvraya2018 – Raikan gaya Lebaran dengan jenama designer seperti Emel, POPLOOK, aere, dan banyak lagi. Jika anda mengikuti perkembangan Vivy Yusof dan suaminya Fadza, maka anda pasti tidak akan melepaskan peluang untuk melihat 2 orang ini memperagakan produk bawah naugan mereka. Jangan lepaskan peluang ok!

 

 

Lazada

 

IKLAN

 

  • Nikmat Dikongsi Bersama! Jimat atas barangan runcit, keperluan rohani dan banyak lagi. Jangan terlepas tawaran eksklusif seperti penghantaran percuma dan jualan kilat dari 22 Mei hingga 1 Jun 2018.

 

Shopee

  • Cahaya Raya Bersama Shopee – Berseronoklahdi bulan Ramadan dengan produk wajib dengan diskaun besar sehingga 90% diskaun ekstra RM12 dengan kod RAMH01. Berakhir 17 Jun.

 

 

IKLAN

Jangan lupa datang ke Karnival Karangkraf yang akan berlangsung pada 1-3 Jun 2018! Dengar cerita dapat Duit Raya!!!!!

 

Teezbee

 

  • Hari Raya Storewide Sale – Belilah baju Raya rompers yang “customized” untuk si kecil dengan hanya RM35. Jangan lepaskan koleksi Raya mereka juga!

 

Zalora

  • #zaloraya2018 – Zalora bergabung dengan berpuluh-puluh pereka tempatan serta antarabangsa untuk membawa kepada anda pakaian yang paling eksklusif untuk Raya 2018. Berjimatlah sehingga 70% diskaun ke atas pakaian yang terpilih juga. Pada 16 May sahaja, nikmati diskaun tambahan 25% ke atas item istimewa terpilih Ramadan.