Jika anda penggemar kasut atau sneakers pastinya anda tahu tentang populariti luar biasa koleksi kasut adidas Yeezy dalam tempoh beberapa tahun lalu.

Walaupun popularitinya dikatakan agak menurun sejak kebelakangan ini namun setiap model terbaru diperkenalkan di Malaysia pasti laku keras dan habis dijual dalam sekelip mata.

Untuk variasi terbaru, koleksi kasut yang direka oleh rapper terkenal Kanye West ini bakal memperkenalkan colorway terbaru untuk model YEEZY 500 iaitu dengan warna Bone White.

adidas YEEZY 500 Bone White Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

adidas Malaysia menerusi laman Facebook mereka mengumumkan bahawa koleksi terbaru ini akan mula dijual di pasaran Malaysia pada 24 Ogos 2019.

IKLAN

BACA: 4 Trik Beli Kasut Larian Agar Kaki Tidak Melecet & Cedera 

BUTIK & ONLINE

YEEZY 500 Bone White akan dijual secara fizikal di butik adidas Originals dan juga menerusi jualan di atas talian menerusi laman sesawang rasmi adidas Malaysia.

IKLAN

Menurut adidas, koleksi ini akan dilancrkan di hanya dua lokasi iaitu adidas Originals Store Suria KLCC dan adidas Orinals Store Pavillion.

adidas YEEZY 500 Bone White Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

IKLAN

adidas YEEZY 500 Bone White Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

Jika berminat untuk memiliki kasut YEEZY terbaru ini anda perlu beratur dan mendaftarkan diri di dua lokasi tersebut pada 24 Ogos bermula jam 6 pagi.

Hanya sesiapa yang berjaya mendaftarkan diri dan berada di dalam barisan ditetapkan sahaja akan berpeluang untuk membeli kasut tersebut.

adidas YEEZY 500 Bone White dijual pada harga MR900 untuk pasaran Malaysia. Kepada anda yang berminat pergilah beratur untuk meningkatkan peluang memiliki kasut hypebeast ini, ya!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI