Jenama telefon pintar yang terkenal dengan kecanggihan kameranya, OPPO Malaysia melancarkan siri Reno11 terbaharunya, menampilkan Reno11 Pro dan Reno11. Siri ini menggabungkan keanggunan dan gaya bersama Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas, yang menawarkan prestasi dan pengalaman yang terunggul. Bukan itu sahaja, jangka hayat bateri sepanjang hari yang turut beserta kelajuan cas terbaik dalam julatan harga pasaran ini turut dapat mewujudkan telefon pintar yang berkelas dunia.

Bergambar Potret Ultra-Jelas Dengan Oppo Reno11 Series

“Gaya, prestasi, dan Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas dalam siri OPPO Reno11 adalah luar biasa. Berciri ringan, nipis dan mudah guna, ia sesuai dipegang tapak tangan, disimpan dalam poket, dan juga diintegrasikan dalam gaya hidup semua. Dengan kemampuan fotografi potret berkualiti studio, ia juga menjadi suatu sumber kuasa kreatif. Secara ringkasnya, kedua-dua model ini direka untuk menonjol dalam setiap aspek,” kata Presiden Pemasaran, Jualan, dan Perkhidmatan Luar Negara OPPO, Billy Zhang.

IKLAN

Ringan, Nipis & Cantik

Merayakan gaya dengan lapisan yang berbeza dan elegan, siri OPPO Reno11 direka untuk pegangan yang sempurna, menghasilkan siluet ramping pada sisi dan berkilau dengan penyudah yang cantik. Dengan Reka Bentuk 3D yang memukau, telefon pintar ini selesa digenggam di dalam tangan, setebal hanya 7.59mm dan berat 181g untuk Reno11 Pro, manakala OPPO Reno11 setebal 7.99mm dan berat 182g.

Bergambar Potret Ultra-Jelas Dengan Oppo Reno11 Series

IKLAN

Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas

Reno11 Pro memperkenalkan Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas baharu daripada OPPO dan dilengkapi dengan algoritma fotografi komputasi unggulan, membuka peluang untuk mendapatkan potret manusia dan karya-karya seni yang tak disengaja yang dinamik, tanpa mengira cahaya sekeliling.

Bergambar Potret Ultra-Jelas Dengan Oppo Reno11 Series

IKLAN

Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas dalam siri OPPO Reno11 menonjol dengan kamera telefoto setara 47mm, 32MP, 2x, yang mengambil dengan pandangan klasik untuk potret, serupa dengan perspektif mata manusia. Sensor Sony IMX709 yang memacu pengalaman 2x ini tidak hanya mengambil foto yang tajam dan terperinci, tetapi juga mempunyai susunan piksel RGBW untuk peningkatan 60% dalam fotosensitiviti dan 35% kurang kebisingan berbanding dengan sensor tradisional yang sebanding.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI