cylce & carriage showroom virtual

Berikutan dengan penularan pandemik yang masih berlaku sekarang pelbagai industri dan perniagaan terpaksa mencari jalan baru bagi mendekatkan diri dengan pelanggan mereka. Begitu juga dengan Cycle & Carriage yang menjadi mengedar kenderaan mewah Mercedes-Benz di Malaysia.

Buat pertama kalinya di negara kita, Cycle & Carriage memperkenalkan virtual showroom Mercedes-Benz. Pelancarannya yang dilangsungkan pada 18 November lalu menyaksikan pengenalan virtual showroom yang diyakini mampu memberika pengalaman terbaik buat pembeli kereta.

Penekanan utama yang mahu ditampilkan mereka ialah mengekalkan serta meningkatkan pengalaman meninjau showroom mereka secara virtual yang tidak dapat dilakukan secara fizikal.

TINJAU DAN RASA

Menerusi pengalaman virtual pengguna boleh merasai dan meninjau bukan sahaja showroom tersebut tetapi setiap kenderaan Mercedes-Benz yang dipaparkan.

IKLAN

Cycle & Carriage Perkenalkan Virtual Showroom Pertama Mercedes-Benz Di Malaysia Cycle & Carriage Perkenalkan Virtual Showroom Pertama Mercedes-Benz Di Malaysia

Jelas Ketua Pengawai Eksekutif Cycle & Carrige Bintang, Wilfrid Foo, “Pengalaman pelanggan membeli kenderaan merupakan satu perjalanan yang kini boleh dilakukan secara digital dan di hujung jari. Pihak kami menawarkan pengalaman secara virtual yang mampu memenuhi segala jangkaan untuk pelbagai aspek”.

Tambahnya lagi, menggunakan platform digital dilihat sebagai salah satu prospek industri automotif yang tidak patut dilepaskan oleh mereka.

IKLAN

MODEL TERSEDIA

Pada pelancarannya, Cycle & Carriage Virtual SHowroom mengetengahkan sebanyak sembilan buah model Mercedes-Benz yang terdiri daripada segmen A-Class hinggalah ke segmen mewah seperti S-Class.

Cycle & Carriage Perkenalkan Virtual Showroom Pertama Mercedes-Benz Di Malaysia Cycle & Carriage Perkenalkan Virtual Showroom Pertama Mercedes-Benz Di Malaysia

IKLAN

Menerusi virtual showroom ini pengguna dapat merasai pengalaman 360 darjah dengan menggunakan configurator kereta. Selain itu turut tersedia video reviu daripada pakar automotif untuk setiap kenderaan yang dipaparkan.

Buat anda ingin merasai sendiri pengalaman virtual showroom ini bolehlah kunjungi laman sesawang rasmi Cycle & Carriage.

Jangan lupa untuk subscribe channel YouTube MASKULIN untuk video menarik gaya hidup lelaki terkini.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI