Ini merupakan berita baik buat peminat lelaki terkacak di dunia dan bekas pemain bola yang sangat berpengaruh di dunia iaitu David Beckham. Beliau bakal berkunjung ke Kuala Lumpur pada 22 September ini!

David Beckham Bakal  Kunjungi Malaysia September Ini!

Syarikat insurans, AIA Malaysia mengumumkan bakal menerbangkan personaliti bola sepak berpengaruh dunia yang juga Duta Global AIA ke Kuala Lumpur sempena program eksklusif AIA Vitality Wellness Festival.

IKLAN

Namun posting tersebut tidak menyatakan lokasi atau butiran lengkap acara dan peminat yang ingin bertemu David Beckham boleh membeli tiket menerusi laman Facebook AIA Malaysia. 

Menurut dari Malay Online, peminat yang bertuah dapat berjumpa beliau secara dekat dan berkemungkinan boleh bergambar bersama. Selain itu juga, terdapat pelbagai aktiviti menarik seperti merasai nasi lemak bersama Beckham dalam Healthy Nasi Lemak Challenge! 

IKLAN

David Beckham Bakal  Kunjungi Malaysia September Ini!

IKLAN

Pada anda yang memang teringin sangat untuk berjumpa dan bertentangan mata dengan David Beckham, jangan lupa 22 September ini dan pastinya kena beli tiket ya! 

Tapi ia bukan kunjungan pertama Beckham ke Kuala Lumpur. Pada November 2014, beliau menghadiri sambutan ulang tahun jam jenama mewah di Pavilion.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI