Orangnya segak dan berkarier, rupa paras yang tampan membuatkan namanya menjadi sebutan netizen.

Lagi pula gambarnya duduk mesra melayan ‘baby sayang’ atau Mira Filzah di majlis resepsi perkahwinan pelakon Farah Nabila hangat dibualkan.

Orangnya berkerjaya dan mempunyai firma seni bina dan perusahaan perniagaan sendiri.

Ada yang mula berspekulasi, siapakah gerangan individu ini sebenarnya dan apa status hubungannya bersama Mira Filzah?

IKLAN

Ada khabar angin mengatakan beliau sebenarnya kawan Mira Filzah sewaktu zaman pengajian, namun persahabatan mereka terpisah kerana dirinya melanjutkan pengajian di luar negara.

Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir!

Walaupun sehingga kini Mira Filzah tetap dengan pendiriannya untuk merahsiakan identiti lelaki tersebut kerana menghormati permintaan kedua belah keluarga, orang ramai dapat mengagak dan memahami situasi tersebut.

IKLAN

Ditambah lagi, ada khabar angin mengatakan beliau sudah pun merisik Mira dan bakal melangsungkan pertunangan pada bulan September tahun ini.

Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir!

IKLAN

BIODATA

Nama Penuh: Wan Emir Astar
Instagram: Wan Emir Astar
Twitter: Wan Emir Astar
Umur: 30 tahun
Kerjaya: Arkitek
Anak Kepada: (Ayah) Allahyarham Datuk Wan Mohamad Khair-il Wan Ahmad, (Ibu) Ahli Parlimen Kuala Kangsar, YB Datin Mastura Mohd Yazid

Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir! Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir! Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir! Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir! Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir! Dikaitkan Dengan Mira Fizlah, Ini Beberapa Perkara Tentang Wan Emir!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI