Teknologi raawatan perubatan esteik semakin hari melihatkan pengenalan teknologi hebat. Clinic Nara yang dikenali sebagai saalah satu peneraju dalam industri estetik dan kecantikan, baru-baru ini telah meraikan ulang tahun ke-14 mereka dengan sebuah majlis rumah terbuka yang meriah di Bangsar Shopping Centre.

Acara ini diadakan sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia yang telah menyokong pertumbuhan dan kejayaan Klinik Nara sepanjang tahun. Sejak dari tahun 2010, Klinik Nara berpegang teguh pada falsafah bahawa ‘kecantikan bermula dari dalam’.

Dengan komitmen ini, Klinik telah berjaya menyediakan pelbagai penyelesaian estetik revolusioner yang bertujuan untuk meningkatkan penampilan dan keyakinan diri setiap individu.

Baru-baru ini, Klinik Nara memperkenalkan beberapa inovasi terkini dari BTL Aesthetic Malaysia termasuk EMFACE, EXION, EMSELLA, dan EMSCULPT NEO.

Inovasi ini merupakan kemuncak kemajuan teknologi, yang tidak hanya memberikan hasil yang memukau tetapi juga didukung oleh tahun-tahun penyelidikan dan pembangunan.

Dr Nadzri Bersama Clinic Nara, Bawa Rawatan Estetik Teknologi Baharu, ‘Personalised Oxygen Delivery System’

IKLAN

Dr. Nadzri Abdul Mokhtar, pakar perubatan anti-penuaan yang terkemuka dan juga Ketua Doktor Perubatan di Klinik Nara, telah berbicara mengenai perjalanan Klinik yang mengagumkan.

“Saya amat bersyukur dan menghargai dukungan pelanggan kami sepanjang 14 tahun ini. Kami selalu berusaha untuk menyediakan rawatan terbaik yang sesuai dengan keperluan individu,” jelas Dr. Nadzri.

Dengan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang kecantikan, Dr. Nadzri mengemukakan bahawa beliau memulakan karier di Nara Medispa pada tahun 2006, sebelum membangunkan Klinik Nara di Bangsar.

Fokus utama Klinik adalah pada rawatan anti-penuaan dan integratif, menawarkan pendekatan holistik terhadap kecantikan yang mengintegrasikan penggunaan bahan-bahan semulajadi dan memperhatikan faktor-faktor seperti hormon, toksin, dan virus.

IKLAN

Dr Nadzri Bersama Clinic Nara, Bawa Rawatan Estetik Teknologi Baharu, ‘Personalised Oxygen Delivery System’

Di samping itu, Dr. Nadzri juga menekankan tentang keberhasilan teknologi baru mereka, Personalised Oxygenation Delivery System (PODS), yang kini membolehkan oksigen diserap secara semulajadi melalui kulit.

Teknologi ini adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia dan Asia Tenggara, dan sudah terkenal di Eropah, Timur Tengah dan Amerika Syarikat.

BACA: Meta dan Ray-Ban Perkenalkan Cermin Mata Pintar Edisi Terhad Ferrari

IKLAN

Acara rumah terbuka tersebut turut dihadiri oleh beberapa VVIP termasuk bekas Perdana Menteri Tan Sri Dato’ Haji Muhyiddin bin Haji Muhammad Yassin, dan Dato’ Seri Utama Haji Mukhriz bin Tun Dr. Mahathir, menandakan pengakuan dan sokongan terhadap pencapaian Klinik Nara.

Dr Nadzri Bersama Clinic Nara, Bawa Rawatan Estetik Teknologi Baharu, ‘Personalised Oxygen Delivery System’

Untuk lebih lanjut tentang Klinik Nara dan rangkaian rawatan yang mereka tawarkan, silakan kunjungi laman web mereka di www.clinicnara.com atau hubungi mereka di +603 2282 9299.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI