sherif-narko-maskulin-1

Filem ‘Sheriff: Narko Integriti’ merupakan filem terbaru arahan Syafiq Yusof, telah berjaya raih lebih dari RM1 juta pada tayangan perdana 17 April 2024.

Ia juga dilihat dengan pantas menguasai carta Top 10 GSC Malaysia dan menewaskan filem-filem blockbuster antarabangsa. Ini bukan sekadar filem, tetapi fenomena!

Diarahkan oleh Syafiq yang terkenal, yang dengan mesra dipanggil ‘Raja Plot Twist’ oleh peminatnya, filem ini menjanjikan deretan emosi dan ketegangan yang seperti rollercoaster. Setia dengan reputasinya, Syafiq mengarang naratif yang kaya dengan liku-liku yang meninggalkan penonton tercengang dan meminta lebih.

Filem ‘Sheriff: Narko Integriti’ Raih Lebih RM1 Juta Dalam Tayangan Awalnya

Apa yang membuat filem “Sheriff: Narko Integriti” menonjol bukan hanya ceritanya yang menarik atau persembahan cemerlang oleh pelakon yang berbakat, tetapi juga penerokaannya yang mendalam ke dalam tema integriti dan keadilan.

Unsur-unsur ini bergema dengan mendalam bersama penonton, mencerminkan kompleksiti dilema kehidupan nyata dan soalan moral.

Produksi kolaborasi antara Skop Productions dan Astro Shaw, “Sheriff” turut menyajikan elemen penuh aksi yang tak terbantahkan. Syafiq Yusof, selaku pengarah dan penulis, menyatakan rasa syukurnya atas sambutan luar biasa yang diterima.

IKLAN

Filem ‘Sheriff: Narko Integriti’ Raih Lebih RM1 Juta Dalam Tayangan Awalnya

“Alhamdulillah, penerimaan yang luar biasa ini membuktikan bahawa kita berada pada landasan yang tepat,” ujar Syafiq dengan penuh semangat.

Bergabunglah dengan gelombang penonton yang tak sabar menuju ke pawagam akhir pekan ini. “Sheriff” menjanjikan lebih dari sekadar tontonan—ia merupakan pengalaman bersama rakan atau keluarga dengan cerita yang menggugah, bertemakan ‘polis tangkap polis’, dipersembahkan oleh barisan pelakon ternama negara.

Dengan plot yang mendebarkan, “Sheriff” mengeksplorasi cerita Nazri, anggota polis Jabatan Narkotik yang berjuang menumpas sindiket dadah yang semakin merajalela oleh Tony Ifrit. Nazri, yang frustrasi dengan kegagalan hukum menangkap Tony, bertekad menyelesaikan masalah ini dengan tangannya sendiri.

IKLAN

Filem ‘Sheriff: Narko Integriti’ Raih Lebih RM1 Juta Dalam Tayangan Awalnya

MASKULIN juga menjangkakan filem ini terus menarik ramai penonton dan mencetuskan perbualan, jelas bahwa impaknya melampaui hiburan semata-mata. Ia mencabar penonton untuk berfikir secara kritis tentang batas antara betul dan salah serta nuansa kelabu di antaranya.

BACA: David Beckham Titip Ucapan Romantis Pada Hari Lahir, 10 Fakta Menarik Victoria Beckham

IKLAN

Sementara itu, Sheriff, agen dari Jabatan Integriti, ditugaskan untuk bekerja bersama Nazri dalam mengungkap kasus yang dikenal sebagai ‘Meth Killer’.

Konflik dan ketegangan yang ditampilkan akan membuat anda terpaku di kerusi pawagam hingga akhir. Tahniah Syafiq Yusof, pelakon-pelakon dan team produksi filem ‘Sheriff: Narko Integriti’!

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI