Fred Peery jenama pakaian eksklusif memperkenalkan sebuah konsep pop-up retail di ibu negara.

MASKULIN turut hadir pada sesi preview yang dijalankan oleh Fred Perry baru-baru ini. Pop-up store yang pertama kali diadakan oleh jenama terkenal dengan pelbagai sub-budaya ini juga merupakan yang pertama kali dianjurkan atau diadakan di Malaysia.

Dikenali dengan FRED PERRY REXKL, pop-up store ini hanya menawarkan barangan eksklusif daripada Fred Perry. Dan ia hanya menawarkan barangan high end dan koleksi kapsul sahaja.

Fred Perry REXKL, Pop-Up Store Ekslusif Tampilkan Koleksi High End & Premium Fred Perry REXKL, Pop-Up Store Ekslusif Tampilkan Koleksi High End & Premium

IKLAN

Uniknya, pop-up store ini diadakan di sebuah bangunan yang merupakan bekas pawagam lama terkenal di tengah-tengah ibu negara Kuala Lumpur.

Dengan saiznya 560 kaki persegi terletak di REXKL, bangunan ini telah dibaikpulih dan kini digunakan sebagai pusat kegiatan seni, komuniti kebudayaan dan juga pelbagai kedai berkonsepkan kesenian.

IKLAN

Fred Perry REXKL, Pop-Up Store Ekslusif Tampilkan Koleksi High End & Premium Fred Perry REXKL, Pop-Up Store Ekslusif Tampilkan Koleksi High End & Premium Fred Perry REXKL, Pop-Up Store Ekslusif Tampilkan Koleksi High End & Premium

IKLAN

Fred Perry juga mengetengahkan konsep outlet dengan feel modern industrial. Bagi koleksi ekslusif pula, Fred Perry menawarkan koleksi khas seperti Fred Perry x Raf Simnons, Fred Perry x Akane Utunomiya, Fred Perry x Nicholas Daley dan Fred Perry Made in Japan.

Bagi anda yang berminat untuk mengunjungi pop-up store ini dan menyaksikan koleksi premium Fred Perry, ia dibuka setiap hari kecuali Isnin bermula dari jam 11 pagi hingga 9 malam.

Kredit Foto: ALL IS AMAZING

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI