Spa Bekam Ar Rayyan bukan sahaja menawarkan rawatan yang berkualiti, moden dan bersih, malah ia juga memberi kamu keselesaan yang sempurna dengan dekorasi yang kemas, suasana yang nyaman serta memiliki pekerja yang profesional serta mesra pelanggan. Pendek kata, Spa Bekam Ar Rayyan adalah pusat rawatan bekam yang wajib kamu cuba sekarang!

Hey Lelaki, Jom Rasai Kelainan Rawatan Bekam Di Spa Bekam Ar Rayyan!

Rawatan bekam bukanlah perkara asing lagi dalam bidang perubatan di Malaysia, khususnya. Rata-rata masyarakat kita sudah terbiasa dengan rawatan bekam ini. Kaum lelaki terutamanya, menjadikan rawatan bekam ini antara rawatan yang wajib dilakukan untuk menjaga kecantikan kulit, kebersihan tubuh dan menjamin kecergasan diri. Namun, bukan mudah untuk mencari pusat rawatan bekam yang memberi nilai eksklusif, mewah dan moden.

Usah risau, Spa Bekam Ar Rayyan adalah pusat rawatan terbaik yang harus kamu pergi!

Hey Lelaki, Jom Rasai Kelainan Rawatan Bekam Di Spa Bekam Ar Rayyan!

Hey Lelaki, Jom Rasai Kelainan Rawatan Bekam Di Spa Bekam Ar Rayyan!

Spa Bekam Ar Rayyan ditubuhkan pada 2 Ogos 2015 dan mempunyai 10 cawangan di seluruh Malaysia iaitu Gombak (HQ), Johor Bahru, Nilai, Pasir Gudang, Shah Alam, Cheras, Kota Bharu, Kuantan, Putrajaya dan Damansara. Mengekalkan ciri ‘Moden Spa Klinikal’ dan berkonsepkan ‘SPA’ , Spa Bekam Ar Rayyan memberi jaminan keselesaan kepada pelanggan dan yang paling penting, ia mengutamakan kebersihan dengan menggunakan produk antiseptik serta bahan-bahan minyak yang telah diluluskan oleh makmal Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

IKLAN

Hey Lelaki, Jom Rasai Kelainan Rawatan Bekam Di Spa Bekam Ar Rayyan!

Bukan itu sahaja, malah Spa Bekam Ar Rayyan mempunyai beberapa orang penasihat dari bidang perubatan dan fisioterapi bagi memastikan perjalanan operasi sentiasa mengikut garis panduan yang betul. Jadi, tidak hairanlah mengapa pusat bekam ini berbeza dari yang lain. Tidak hanya mementingan ciri dekorasi malah pusat bekam ini sentiasa memberikan rawatan berkualiti daripada barisan profesional yang semestinya terbaik untuk kamu!

Hey Lelaki, Jom Rasai Kelainan Rawatan Bekam Di Spa Bekam Ar Rayyan!

IKLAN
Antara pakej yang ditawarkan di Spa Bekam Ar Rayyan adalah:
Bekam Sunnah 13 Cup  : RM 100
Bekam Sunnah 22 Cup  : RM 150
Bekam Seri Wajah        : RM 65
Bekam Migrain             : RM 65
Bekam Tanduk             : RM 65
Urutan Badan               : RM 70/sejam
Bekam Angin/Api          : RM 65/RM 100
Bekam Kepala Tanpa Cukur

Anda juga boleh mengambil servis secara a ‘la carte daripada pakej yang ditawarkan. Spa Bekam Ar Rayyan juga membuat promosi dua cup percuma apabila Check-In Facebook @ Instagram adalah sah sepanjang tahun dan setiap kali pelanggan mendapat rawatan di Spa Bekam Ar Rayyan. Jadi apa tunggu lagi! Jom beramai-ramai mencuba rawatan bekam di Spa Bekam Ar Rayyan!

Alami keajaiban rawatan spa Ar Rayyan dengan layari www.spabekamarrayyan.com dan sentiasa kekal update dengan info terbaru Ar Rayyan di Facebook: Spa Bekam Ar Rayyan juga di Instagram: @spabekamarrayyan.

IKLAN

*waktu operasi rawatan dibuka setiap hari bermula dari 10AM – 10PM untuk LELAKI DAN WANITA

SPA BEKAM AR RAYYAN

HQ: Unit 1-2A, Jalan GJ1, Taman Gombak Jaya, 53100, Gombak, Selangor DE.

+60176896094

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI