Buat penggemar telefon pintar HUAWE, anda pasti tidak melepaskan peluang untuk memiliki Nova 3i yang digelar sebagai peranti fesyen yang dilengkapi dengan empat kamera selfie yang mengagumkan. Mempunyai depan kamera 24MP + 2MP, HUAWEI nova 3i memastikan pengguna mendapat pengalaman diri yang terbaik. Dilengkapi dengan sistem AI yang moden, HUAWEI nova 3i menjamin pengalaman selfie yang menyeronokkan untuk pengguna setiap hari.

HUAWEI Nova 3i Pearl White Kepuasan dalam Setiap Swafoto

Dikuasakan oleh AI, ciri dwi kamera boleh membezakan orang dari latar belakang. Kemudian, peranti itu menggunakan pelbagai pengoptimuman algoritma untuk lebih daripada 200 senario berbeza daripada 8 kategori iaitu Blue Sky, Beach, Plant, Night, Performance, Flower, Room, and Snow, yang dapat membuat gambar  swafoto yang menarik untuk tatapan sendiri.

Reka bentuk HUAWEI nova 3i yang teliti meletakkan peranti ini di barisan hadapan fesyen telefon pintar. FullView Paparan, dilengkapi dengan warna kecerunan Ungu Iris, memberikan peranti ini kelihatan berteknologi tinggi sambil memenuhi keperluan pengguna yang memilikinya. Kini ia didatangkan dengan warna Pearl White, yang merupakan edisi warna baru, menawarkan alternatif kepada pelanggan untuk menunjukkan gaya mereka secara berbeza dan kelainan dari orang sekeliling. 

IKLAN

HUAWEI Nova 3i Pearl White Kepuasan dalam Setiap Swafoto

Pearl White HUAWEI nova 3i mengetengahkan konsep mudah yang membolehkan pengguna kelihatan bergaya. Ia sesuai dengan minimalis, membantu pengguna untuk kembali kepada asas kehidupan sambil menonjolkan jiwa yang sophisticated, sesuai untuk pengguna lelaki dan wanita. 

IKLAN

HUAWEI nova 3i adalah peranti fesyen yang dilengkapi dengan Kirin 710, SoC baru HUAWEI dengan kemampuan AI, empat sistem kamera AI dan EMUI 8.2 yang terkini, serta memori penyimpanan 128 GB, generasi ketiga peranti nova i mempunyai kuasa untuk mewujudkan peningkatan gaya hidup AI.

IKLAN

HUAWEI nova 3i dijual pada harga yang menarik iaitu RM 1,299, dan boleh didapati di semua Kedai HUAWEI, HUAWEI Online Store, pengedar sah dan telekomunikasi utama utama. Untuk setiap pembelian, pelanggan akan menerima kad Nova VIP Privilege yang menawarkan hadiah dan voucher eksklusif sehingga RM1,000 – ganjaran yang hebat untuk pengguna nova.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://consumer.huawei.com/my/ atau laman rasmi Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HuaweiMobileMY.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI