Jenama jam tangan SVSTOS yang diambil dari bahasa Latin iaitu “penjaga”, nama Cvstos secara diilhamkan untuk mereka yang berkreativiti tanpa had dan berkeyakinan tinggi dalam melakukan segala hal. Mengilustrasikan konsep holistik yang kuat, gaya CVSTOS memberi pendekatan moden dari segi reka bentuk dan keseimbangan sempurna antara tukang jam tradisional dan inovasi terkini.

 

Inovasi CVSTOS Terkini Buat Lelaki Yang Gemarkan Jam Tangan Moden

 

Legasi Franck Watchland Group diteruskan lagi dengan memperkenalkan CVSTOS yang menyediakan beberapa koleksi terbaru yang kini sedang bertapak megah di KLCC dan Pavilion. Sassoun Sirmakes meneruskan legasi bapanya Vartan Sirmakes dengan mengeluarkan jenamanya yang tersendiri.

IKLAN

Secara rasminya dilancarkan pada tahun 2005, CVSTOS, dengan menerapkan teknologi tinggi yang tersendiri dalam menghasilkan jam tangan eksklusif, menyahut cabaran global dengan mewujudkan gaya perintis dan permintaan pasaran baru.

Inovasi CVSTOS Terkini Buat Lelaki Yang Gemarkan Jam Tangan Moden

Antara model terbaharu yang ingin diperkenalkan kepada umum adalah JETLINER II P-S AUTOMATIC yang mempunyai makenisme yang berbeza daripada ham tangan yang lain. Kecekapan dalam jam tangan ini dijamin berdasarkan sistem magnetik yang diinovatif sebagai “anti-rattling” yang lebih senyap tanpa mengeluarkan sebarang bunyi. Ia terdiri daripada dua megnet berbentuk silinder kecil dengan kedudukan kemas yang membolehkan perjalanan roda tanpa sekatan. Ia diperincikan oleh keluli polarasi menjadikan sisitem ini tidak mempunyai foil yang kasar untuk prestasi yang baik.

IKLAN

Jam tangan ini terdiri daripada 3 elemen yang membolehkan pemilik jam tangan memililh variasi sama ada dari segi material mahu pun warna. Gabungan warna titanium yang berbeza, bahan komposit seramik dan emas serta lateral yang di perbuat daripada dari emas merah 5N.

Inovasi CVSTOS Terkini Buat Lelaki Yang Gemarkan Jam Tangan Moden

 Inovasi CVSTOS Terkini Buat Lelaki Yang Gemarkan Jam Tangan Moden

IKLAN

 

 

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI