Dalam tempoh kira-kira dua minggu lagi umat Islam di seluruh dunia akan menyambut bulan yang penuh diberkati iaitu bulan Ramadan. Secara tidak langsung menandakan juga Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma sebulan selepas bulan puasa.

Seperti kebiasaan keghairahan menyambut Hari Raya akan didahulu dengan pengenalan koleksi-koleksi baju raya yang saban tahun tampil dengan tema cukup menarik.

Salah satu pertunjukan fesyen atau koleksi baju raya yang sentiasa dinantikan ialah dari ZALORA yang kali ini tampil dengan #ZALORAYA2023.

Sebagai salah sebuah hab gergasi dan pakar fesyen Asia, ZALORA membawakan instalasi kesembilan untuk koleksi raya seperti ini. Apa yang membuatkan acara tahun ini lebih gah mereka memperkenalkan konsep ‘House of ZALORA’.

Instalasi Ke-9 #ZALORAYA2023 Tampilkan Koleksi Trendy Hari Raya Tahun Ini
LUBNA

Baru-baru ini, ZALORA telah mempersembahkan koleksi baju raya dari beberapa pereka fesyen berpengaruh di Malaysia. Di antara pereka fesyen yang berkolaborasi bersama ZALORA bagi koleksi tahun ini ialah Tom Abang Saufi, Lubna, ZALIA, Maslea, Yadotsa, AfiqM dan ramai lagi.

Instalasi Ke-9 #ZALORAYA2023 Tampilkan Koleksi Trendy Hari Raya Tahun Ini
AfiqM

The House of ZALORAYA mempamerkan reka bentuk pakaian sederhana bermusim dan aksesori daripada pereka eksklusif dan jenama label peribadi ZALORA, yang boleh dibeli melalui ZALORA dalam talian platform di Malaysia dan Singapura.

IKLAN

Di luar talian, pembeli di Kuala Lumpur, Malaysia boleh menikmati House of Pop Up Store ZALORAYA yang berlangsung dari 8 hingga 12 Mac 2023 di The Starhill.

Instalasi Ke-9 #ZALORAYA2023 Tampilkan Koleksi Trendy Hari Raya Tahun Ini
TAS by Tom Abang Saufi

Selain tempatan jenama, pelanggan juga akan gembira dengan kasut dan aksesori oleh adidas, Aldo, dan Call It Spring.

Usaha bersepadu ini untuk menghubungkan pelbagai jenis tempatan dengan jenama antarabangsa yang terkenal dan terkenal menunjukkan evolusi ZALORAYA daripada menjadi sorotan musim perayaan kepada menyeluruh lampu sorot pakaian sederhana.

IKLAN
Instalasi Ke-9 #ZALORAYA2023 Tampilkan Koleksi Trendy Hari Raya Tahun Ini
Zalia

Pengarah Komersial Serantau ZALORA, Eric Cheang, berkata ‘House of ZALORAYA’ adalah tempat permulaan baru berkembang.

“Pelanggan kami sentiasa menunjukkan sokongan dan keterujaan yang luar biasa untuk musim ZALORAYA, dan tahun ini kami berharap untuk menyatakan penghargaan kami dengan sambutan yang paling bercita-cita tinggi lagi.

“Kami berbangga menjadi menganjurkan kedai pop timbul 5 hari untuk menghubungkan pembeli dengan koleksi Raya kami, memberi mereka peluang untuk lihat dan rasai pelbagainya sebelum membeli di ZALORA.

IKLAN

“Kami berharap rakan kongsi jenama kami dan fesyen yang dihormati pereka akan mengalu-alukan pelanggan ke House of ZALORAYA kami,” jelasnya lagi.

The House of ZALORAYA bermula dengan pertunjukan fesyen cemerlang pada 7 Mac 2023, yang tersedia untuk menonton secara langsung melalui akaun Instagram ZALORA.

Kemeriahan diteruskan sepanjang ZALORAYA. Antara aktiviti menarik ialah pertandingan yang membolehkan pelanggan memenangi sepasang kasut adidas pada 9 Mac, persembahan yang menarik dan bertemu & bersalaman dengan penyanyi dan penulis lagu Malaysia, LUNADIRA pada 12 Mac, dan aktiviti mini untuk dinikmati dan dibawa pulang sebagai cenderahati dari pop up store.

Semua koleksi #ZALORAYA2023 boleh didapati di zalora.com.my/hari-raya di desktop dan mudah alih web, atau ZALORA dalam apl. Untuk maklumat lanjut, layari zalora.com.my atau zaloramy di Instagram.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI