Jenama jam G-SHOCK rasanya tidak perlu lagi diperkenalkan terutama di kalangan peminatnya di Malaysia. Pengaruh jenama ini semenangnya sangat cukup besar di negara kita.

Tampil dengan harga mampu milik hinggalah ke peringkat premium, G-SHOCK sentiasa melakukan inovasi terkini dalam memasarkan produk mereka.

Selain melakukan kolaborasi dengan jenama-jenama popular yang lain, merekajuga tidak jemu mengaplikasikan perubahan demi kelainan dari semasa ke semasa.

IKLAN

Jam Pertama G-SHOCK Tampil Dengan Bands & Bezels Ubah Suai Padan Jam Pertama G-SHOCK Tampil Dengan Bands & Bezels Ubah Suai Padan

Terbaru menerusi model G-SHOCK DWE-5600CC, Casio memperkenalkan siri di mana jam tersebut tampil dengan interchangeable bands dan bezels. Atau dalam erti kata lain ubah suai padan mengikut selera pengguna atau pemakainya.

IKLAN

KEBEBASAN DAN KREATIVITI

Jam tahan gegaran DWE-5600CC ini merupakan model terkini daripada siri 5600, mewarisi reka bentuk berpetal. Ia tampial dengan tiga tali atau bands berbeza dan dua bezels untuk memberikan kebebasan dan menguji kreativiti pengguna melakukan suai padan.

Jam Pertama G-SHOCK Tampil Dengan Bands & Bezels Ubah Suai Padan Jam Pertama G-SHOCK Tampil Dengan Bands & Bezels Ubah Suai Padan

IKLAN

Jika pada model biasa bezel jam diskru, bagi edisi ini pula ia menggunakan rekaan baru dengan empat enyaglut kecil yang diperbuat daripada karbon fiber. Ini merupakan model pertama daripada siri 5600 yang menggunakan Carbon Core Guard.

Bagi peminat G-SHOCK, ini merupakan antara model yang pastinya menjadi buruan anda. Ia kini sudah mula berasa di pasaran tempatan.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI