JENIS FOOT ARCH

Bak kata orang ada duit semua jalan. Itukah yang dilakukan oleh seorang jutawan dari Rusia yang begitu teringin untuk makan burger Big Mac di Macdonald’s.

Jutawan berusia 33 tahun bernama Viktor Martynov sanggup membelanjakan kira-kira £2,000 (RM10,995) untuk terbang jauh semata-mata melunaskan keinginannya untuk makan burger tersebut.

Lebih menarik lagi, pada ketika itu dia sedang bercuti di Crimea, lokasi di mana berlakunya sengketa di antara Rusia dan Ukraine serta berdepan sekatan untuk mana-mana syarikat Barat beroperasi.

Jutawan Ini Sanggup Terbang Lebih 720km Kerana Nak Makan McDonald’s

IKLAN

Jadi amat malang jika berada di Crimea tetapi mempunyai keinginan untuk makan McDonald’s. Namun nagi jutawan ini ia bukanlah satu halangan buatnya. Viktor Martinov dilaporkan telah menyewa sebuah helikopter dari kawasan tempat dia bercuti untuk terbang mencari burger idamannya.

BACA: Tekan Tak Naik Atau Turun, Masalah Tingkap Kereta Datang Dari Tiga Punca Ini

HASIL KEMEWAHAN

Jejaka yang menjadi jutawan hasil perniagaan kapal layar mewah tersebut sedang berada di Black Sea Resort di Alushta. Keinginan mengatasi segalanya apatah lagi jika mempunyai wang.

IKLAN
Jutawan Ini Sanggup Terbang Lebih 720km Kerana Nak Makan McDonald’s
Foto: East2West News

Lokasi restoran makanan segera popular yang terdekat itu pula terletak kira-kira 720 kilometer. Bayangkan jaraknya lebih kurang dari Perlis ke Johor semata-mata nak makan burger.

Apa yang membuatkan ia lebih menarik lagi selepas sahaja makan beliau terus pulang semual ke lokasi percutian pada hari yang sama.

IKLAN
Jutawan Ini Sanggup Terbang Lebih 720km Kerana Nak Makan McDonald’s
Foto: East2West News

Jadi buat anda semua contohilah lelaki ini. Bab makan janganlah berkira. Itu pun kalau anda seorang jutawan sepertinya!

Jangan lupa untuk subscribe YouTube MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

https://www.youtube.com/watch?v=FOqtUg4Dlt0&t=16s

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI