Cole Haan meraikan semangat eksplorasi setiap insan yang luar biasa pada musim percutian yang akan datang untuk memberi inspirasi kepada individu lain untuk meneroka dunia di sekeliling mereka

Menampilkan gabungan yang elegan di antara tradisi dan reka bentuk moden, koleksi Holiday mengetengahkan pilihan kasut klasik yang dikemaskini dengan bahan-bahan yang baru serta palet warna yang berkilau dan metalik untuk menyambut keistimewa musim percutian di samping memberi inspirasi kepada setiap individu untuk meneroka dunia yang indah di sekeliling mereka. Biar apa-apa perjalanan mahupun mana-mana tempat, Cole Haan menjadikan perjalanan itu lebij bermakna dengan koleksi kasut yang paling komprehensif lagi inovatif.

Koleksi ‘Holiday’Cole Haan, Beri Inspirasi Untuk Lelaki Bergaya

Koleksi Untuk Kaum Wanita

Koleksi kasut yang baru untuk kaum wanita terdiri daripada pilihan klasik seperti kasut GrandEvølution Wingtip, kasut ZerøGrand Wingtip, kasut ZerøGrand dan kasut tenis GrandPrø, serta reka bentuk kasut baru seperti kasut bertumit Laree Grand Stud dan kasut GrandPrø Runner.

Koleksi ‘Holiday’Cole Haan, Beri Inspirasi Untuk Lelaki Bergaya

IKLAN

Koleksi kasut GrandEvølution Wingtip dan kasut ZerøGrand Wingtip telah dikemas kini dengan kulit yang berkilau dan permukaan metalik yang cantik, ditambah dengan tali taffeta yang halus. Kasut ZerøGrand mengekalkan tali berbentuk T yang klasik dengan permukaan metalik sementara kasut tenis GrandPrø yang selesa serta ringan dihiasi dengan permukaan kulit kasut yang metalik, menggabungkan tapak getah yang fleksibel serta reka bentuk yang sangat ringan untuk kegunaan di  dalam serta di luar gelanggang permainan.

Koleksi ‘Holiday’Cole Haan, Beri Inspirasi Untuk Lelaki Bergaya

Selak-selak pada kasut Laree Grand Stud yang baru diilhamkan oleh butiran yang terdapat pada kasut-kasut lelaki Cole Haan yang klasik, untuk memberikan rupa yang elegan – sedikit kbergaya – serta kelihatan menawan. Kasut GrandPrø Runner yang baru mengekalkan cirinya yang ringan tetapi ditambah dengan permukaan metalik yang bersinar untuk musim ini yang akan membawa setiap individu mengharungi penerokaan pada musim percutian ini.

IKLAN

Koleksi Kasut Untuk Kaum Lelaki

Untuk kaum lelaki, gabungan yang elegan di antara tradisi dan reka bentuk moden pada kasut Cole Haan diketengahkan dalam pilihan kasut baru seperti kasut 2.ZerøGrand Laser Wingtip, kasut ZerøGrand Wingtip dan kasut GrandPrø Runner – kesemuanya dengan reka bentuk yang klasik dan ditambah dengan sentuhan yang menawan untuk musim percutian ini. Menggunakan teknologi Grand.OS, setiap reka bentuk kasut direka dengan tambahan beberapa bahagian penting untuk memberi pergerakan, fleksibiliti dan keselesaan tanpa batasan untuk si pemakai.

Koleksi ‘Holiday’Cole Haan, Beri Inspirasi Untuk Lelaki Bergaya

IKLAN

Memperkenalkan koleksi pilihan kasut klasik yang baru, Cole Haan meneruskan kejayaannya pada koleksi GrandPrø dengan memperkenalkan kasut GrandPrø Spectator yang baru, kasut tenis yang hampir satu pertiga lebih ringan daripada kasut tenis biasa untuk kaum lelaki – menjamin keselesaan dan keringanan pada kaki untuk sepanjang musim percutian.

Koleksi ‘Holiday’Cole Haan, Beri Inspirasi Untuk Lelaki Bergaya

Koleksi kasut Holiday 2017 yang baru boleh didapati bermula daripada pertengahan bulan November di kedai-kedai Cole Haan yang terletak di:

Pavilion KL Shopping Mall, Lot 2.01.03 Tingkat  2 & The Gardens Mall, Lot F-229 Tingkat 1

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI