Jenama fesyen dari Portugal, Sacoor Brothers mengetengahkan gabungan gaya tidak lapuk dek zaman dan santai kontemporari melalui koleksi Musim Luruh/Sejuk 2023 nya.

Berasaskan falsafah ‘reset & care’, koleksi ini direka dengan ketelitian Portugal, meraikan kreativiti, keterangkuman dan boleh dipakai setiap hari.

Palet Pastel & Bunga-Bungaan

Koleksi kali ini turut meraikan rona pastel bersempena suasana kotej luar bandar yang lembut. Kelembutan merah samar, lavender yang tenang dan warna pudina yang halus bergabung untuk menghasilkan palet yang harmoni, sesuai untuk mereka yang inginkan ketenangan di dalam almari pakaian mereka.

Koleksi Musim Luruh/Sejuk Sacoor Brothers 2023, Gaya Tidak Lapuk Dek Zaman & Santai Kontemporari

Warna-warna lembut ini sesuai untuk peralihan antara musim dan menjemput anda untuk mendekati aktiviti luar. Direka dengan garisan yang kemas, setiap pakaian itu mencipta gaya sporty chic mudah.

Selain itu, koleksi baharu ini turut menampilkan corak bunga romantis serta baju sejuk dan pakaian berkait yang memberikan keselesaan. Gaun yang dihiasi dengan sentuhan pesona motif bunga, membawakan sedikit suasana luar bandar kepada gaya hidup bandar anda.

Keanggunan Versatil Untuk Setiap Acara

Koleksi baharu ini turut menampilkan pakaian versatil yang mudah dibawa dari siang ke malam. Sama ada anda menuju ke pejabat, berjalan-jalan di bandar, atau bersiap untuk keluar malam, koleksi terbaharu ini boleh disuaipadankan untuk pelbagai majlis.

Ia menawarkan rangkaian pakaian dengan warna terang berani dan pilihan serba hitam klasik, menjadikannya tambahan penting pada almari pakaian anda.

Koleksi Musim Luruh/Sejuk Sacoor Brothers 2023, Gaya Tidak Lapuk Dek Zaman & Santai Kontemporari

IKLAN

Daripada sut anggun kepada pakaian luar yang elegan, pilihan ini menggabungkan kepakaran hasil tangan yang indah dengan sentuhan moden, memastikan anda tampil dan merasai yang terbaik tanpa mengira acara.

Dari baju satin, seluar statement yang bergaya, kardigan elegan dan seluar jeans yang bergaya, Sacoor Brothers menyediakan pelbagai pilihan yang komprehensif merangkumi kepelbagaian. Koleksi ini merangkumi intipati budaya yang menghargai hubungan dan keterangkuman, memenuhi pelbagai pilihan gaya dan keperluan.

Terokai Pelbagai Rona Biru

Salah satu segmen yang menonjol dalam koleksi kali ini ialah Indigo Soul yang mentafsir semula penggunaan denim dan kapas, mencipta koleksi unik yang menarik minat individu yang gemar memakai warna yang lebih gelap.

Rangkaian pakaian ini menggabungkan ketahanan dan fesyen kontemporari dengan sempurna, memastikan ia kekal sebagai ruji di dalam almari pakaian sepanjang tahun.

Koleksi Musim Luruh/Sejuk Sacoor Brothers 2023, Gaya Tidak Lapuk Dek Zaman & Santai Kontemporari

IKLAN

Dalam koleksi Indigo Soul, anda akan menemui pelbagai pilihan reka bentuk terperinci dan
moden yang direka rapi dalam rona gelap musim sejuk.

Daripada jaket dengan perincian lembut hingga blazer yang dipotong kemas, pakaian ini melambangkan dedikasi jenama untuk menghasilkan pakaian yang bukan sahaja tahan ujian masa tetapi memancarkan aura
keanggunan yang tidak dapat disangkal.

Indigo Soul menawarkan pakaian yang ideal untuk meningkatkan gaya anda melalui gabungan sempurna antara praktikalnya dan estetiknya fesyen masa kini.

Everlasting Capsule

Ketibaan terkini Sacoor Brothers turut menampilkan koleksi kapsul baharu bertajuk “Everlasting Capsule”. Rangkaian serba versatil ini terdiri daripada koleksi asas yang direka untuk keselesaan ke pejabat.

Dicipta dengan fabrik yang lembut dan lut udara, pakaian ini menjangkaui musim dan
trend.

IKLAN

Koleksi Musim Luruh/Sejuk Sacoor Brothers 2023, Gaya Tidak Lapuk Dek Zaman & Santai Kontemporari

Tersedia dalam warna neutral, Everlasting Capsule menawarkan gandingan dan padanan
yang tiada noktahnya, memastikan anda dapat memadankan pakaian anda dengan mudah.

Sama ada gaun yang bergaya atau jaket potongan badan, kini tidak sukar lagi untuk anda tampil berpakaian kemas.

Koleksi terbaru ini boleh didapati di semua cawangan Sacoor Brothers di Malaysia, termasuk Suria KLCC, Pavilion KL, The Gardens Mall, Bangsar Village 2, IOI City Mall Putrajaya, LaLaport BBCC dan Gurney Plaza Pulau Pinang.

Untuk berita terkini mengenai ketibaan baru ikuti Sacoor Brothers di Instagram dan Facebook.

Ketahui lebih lanjut tentang Sacoor Brothers di laman web rasmi di sini.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASKULIN (@maskulinmag)