Bagi penggemar gaya fesyen elegan lelaki di Lembah Klang, nama LORD’s mungkin sudah tidak asing lagi bagi anda. Sejak ditubuhkan pada tahun 1974, LORD’s telah menjadi pilihan bagi ramai golongan VIP dan juga selebriti tempatan.

Sesuai perkembangan semasa, LORD’s juga sentiasa menawarkan rekaan yang lebih segar, terkini dan mengikuti trend terkini namun dalam masa yang sama mempunyai sentuhan elegan, klasik serta keunikan rekaannya tersendiri.

LORD’S 1974 Tampilkan Cruise Collection 2021/22 Dengan Gaya Warna-Warni Havana Cuba

Terbaru, LORD’s menampilkan buat pertama kalinya Crusie Collection yang tampil dengan rekaan lebih santai dan bertema kaya dengan warna. Ia merupakan koleksi terbaru mereka yang hadir dengan nuasa lebih kepada gaya smart kasual dengan pendekatan fesyen formal.

IKLAN

Menurut LORD’s, koleksi istimewa ini mengambil inspirasi daripada gaya santai dan warna-warni Havana Cuba. Setiap pakaian dan outfit yang ditonjolkan direka dengan penuh teliti di samping memberikan keselesaan buat pemakainya.

LORD’S 1974 Tampilkan Cruise Collection 2021/22 Dengan Gaya Warna-Warni Havana Cuba

IKLAN

Potongan setiap rekaan pakaiannya juga direka dengan potongan yang lebih relaks dengan unstructured jacket dan seluar Gurkha menjadi tumpuan utama. Penampilan poket militari pada jaket pula serta pelbagai gaya seluar Gurkha menjadikan koleksi ini sebagai satu hasil seni yang cukup mempesonakan.

IKLAN

Fabrik yang digunakan juga berkualiti tinggi dengan menampilkan Italian-made linen dari Solbiati Linen by Loro Piana Fabrics dan kain kapas khaki dari Huddersfiled Textiles. Gabungan material linen untuk sut, chino bagi seluar dan cotton printed untuk jaket dipadankan menjadi seleksi premium bersama t-shirt polo cotton dan baju kasual Havana.

LORD’S 1974 Tampilkan Cruise Collection 2021/22 Dengan Gaya Warna-Warni Havana Cuba LORD’S 1974 Tampilkan Cruise Collection 2021/22 Dengan Gaya Warna-Warni Havana Cuba

Koleksi penuh dari LORD’S yang menawarkan pelbagai warna ini kini boleh didapati di outlet mereka untuk pra-pesanan menerusi servis Made to Measure dan Bespoke. Ia juga bakal didapati untuk Ready To Wear bermula pada bulan Disember 2021 di outlet mereka di The Gardens dan Parkson Elite Pavilion KL.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI