Cinta sejati yang tulus adalah cinta yang menerima pasangan seadanya. Cinta sejati hanya dirasakan sebahagian pasangan sahaja .Berikut ini adalah 3 jejaka yang berjaya menawan kekasih jelita yang tidak hanya memandang paras rupa. Pasangan-pasangan ini pernah menjadi viral di media sosial.

  Masih Ada Ke Girls Yang Nak Dekat Lelaki Kurang Hensem?  

1. Nguyen Hu Hai dan Linh My Nguyen
Hubungan gadis cantik bertubuh seksi dengan jejaka gempal dengan berat 83 kilogram ini sempat membuat netizen huru hara. Banyak pengguna internet yang memberikan komen negatif terhadap hubungan mereka. Walau bagaimanapun, pasangan ini tetap saling mencintai dan setia antara satu sama lain.

Masih Ada Ke Girls Yang Nak Dekat Lelaki Kurang Hensem?

2. Benly Joy dan Kwan Dii Kwan Dii

Pada awalnya netizen tidak ada yang percaya pasangan ini adalah pasangan bercinta dan hanya kawan rapat. Alasannya cukup sederhana dan masuk akal, iaitu penampilan keduanya berbeza jauh. Namun, wanita yangberasal dari  Kamboja ini menepis anggapan netizen tersebut dengan banyak meletakkan gambar mereka berdua berstatus pasangan sang kekasih di media sosial. Sesetengah percaya bahawa setiap manusia dicipta secara berpasangan. Tuhan telah mengatur setiap rezeki dan jiwa manusia setiap manusia. Begitu juga Benly Joy.

IKLAN

Masih Ada Ke Girls Yang Nak Dekat Lelaki Kurang Hensem?

Benly Joy adalah seorang lelaki dari Kemboja. Wajahnya sedikit berbeza dari golongan muda pada umumnya. Kulitnya juga hitam walaupun sesetengah orang mengatakan wajahnya tidak kacak. Rambutnya botak, matanya tenggelam dan hidungnya tidak rata. Lelaki ini juga mempunyai gigi yang tidak kukuh.
Penampilannya pun kelihatan normal.Tetapi di sebalik penampilan luar ini yang luar biasa, Benly Joy mempunyai nasib yang cukup baik. Dia juga mempunyai kekasih yang mencintai dan mengasihinya kerana apa yang dia ada. Wanita itu dinamakan Kwan Dii Kwan Dii. Kerana foto mereka tersebar di media sosial, ramai orang netizens yang menganggap pasangan itu tidak sesuai. 

Mereka yang menilai Kwan Dii dan berpendapat bahawa dia tidak sepatutnya bersama seorang lelaki seperti Benly Joy. Alasannya agak mudah dan munasabah, kerana penampilan keduanya sangat berbeza. Kwan Dii Kwan Dii adalah seorang wanita yang mempunyai penampilan cantik yang menawan. Wajahnya licin dengan kulit putih. Apabila dia berhias, dia kelihatan lebih cantik. Tetapi bak kata pepatah, kalau jodoh takkan ke mana. Ia terbukti dari hubungan pasangan ini yang masih berjalan hingga sekarang. Berita terkini, Kwan Dii Kwan Dii meraikan ulang tahunnya. Tetapi lebih seronok lagi, ia adalah lelaki kegemaran Dii Kwan Dii yang memberikan kejutan hari jadi. Benly Joy memberikan kek hari jadi kepada Kwan Dii Kwan Dii. Wanita itu kelihatan malu dan tersipu kerana rakannya mencatat peristiwa gembira ini.Pasangan ini membuktikan bahawa cinta mereka tidak melihat fizikal dan rupa. Kwan Dii Kwan Dii tetap bangga untuk mendedahkan hubungannya dengan kekasihnya dalam media sosial. Dia tidak peduli apa kata orang lain.
Dia juga menganggap bahawa kekasihnya adalah lelaki paling kacak untuknya.

IKLAN

Masih Ada Ke Girls Yang Nak Dekat Lelaki Kurang Hensem?

3. Pen Visa dan Lucy Luvella
Sejak dari kita kecil lagi, ungkapan cinta itu bukan sering diperkatakan secara berulang-ulang kali sehingga ungkapan ini seperti sudah terpahat di minda kita.
Kisah percintaan pasangan yang berasal dari Phnom Penh, Myanmar ini bukanlah asing lagi. Pada awal tahun 2014, kisah percintaan mereka ini mendapat liputan media tempatan dan antarabangsa.

Lucy LuvElla dan Pen Visa ini mendapat perhatian masyarakat antarabangsa yang menganggap pasangan ini menjadi bukti sebenar bahawa cinta itu sememangnya buta dan bukanlah cerita dongeng semata-mata. Keluarga kecil yang bahagia ini mulai mencuri perhatian netizen saat isteri bernama Lucy Luvella memposting gambar bercuti mereka di media sosial.
Dibandingkan dengan perawakan Lucy yang sangat cantik, netizen tergamam saat melihat penampilan suaminya. Pendamping hidup pilihan Lucy.

IKLAN

Lucy LuvElla yang berkulit cerah persis model ini telah jatuh hati dengan teman lelakinya, Pen Visa yang berkulit gelap dan berambut kerinting seperti orang Afrika. Kedua-dua pasangan ini bercinta untuk beberapa tempoh sebelum membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan seorang cahayamata perempuan yang menyerikan lagi suasana rumah tangga mereka.

Inilah bukti cinta itu buta. Lucy dan suaminya telah membuktikan bahwa cinta itu tidak mengenal rupa dan warna kulit.

Sumber: InfoPanas

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI