MASKULIN DARE

Ada Bran? Cabaran larian kini bukan terhad di atas padang, jalan atau trek semata. Tapi cabaran larian kini adalah berdasar prestasi data dan elemen kompetitif secara virtual. Ayuh bersama MASKULIN menyahut cabaran menghabiskan jarak larian 50KM dalam masa 40 hari !

Rebut peluang menangi hadiah yang gempak dengan menyertai cabaran virtual run paling cool di Malaysia, MASKULIN DARE ! Selain wang tunai untuk pemenang Top 3, korang berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah. Apa tunggu lagi, kumpulkan komrad korang dan DAFTAR SEKARANG !

CARA NAK JOIN

UNTUK PENDAFTARAN
HANTAR BUKTI LARIAN

CARA NAK JOIN

UNTUK PENDAFTARAN
HANTAR BUKTI LARIAN

HABUAN PEMENANG CABARAN

INI MILIK ANDA

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

FIT & ACTIVE

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

 1. Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.
 2. Peserta mestilah melengkapkan butiran peribadi dan membuat pembayaran sebelum memulakan larian.
 3. Pembayaran boleh dilakukan dengan kaedah online transfer.
 4. Peserta boleh memulakan larian mereka semasa tempoh larian (peserta tidak perlu melengkapkan larian dalam hanya satu hari sahaja) tidak kira jarak berapa sekalipun (contohnya 1km atau 2km sehari) pada bila-bila masa antara tempoh larian bermula sehingga tarikh akhir larian.
 5. Peserta harus melengkapkan jarak larian dan hantarkan bukti melalui snapshot bukti larian daripada apps larian daripada Strava, Garmin, RUNTASTIC atau NIKE+ sahaja (berupaya merekod jarak & masa larian).
 6. Pengajur berhak menolak bukti larian jika mendapati terdapat penipuan atau kecurigaan pada bukti larian yang dihantar.
 7. Penghantaran medal dan t-shirt ‘finisher’ akan dilakukan selepas tamat tempoh larian dalam tempoh 60 hari bekerja dan nombor tracking akan diberi di dalam email anda.
 8. Pihak penganjur berhak untuk membatalkan, menangguhkan atau meminda acara pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu kepada peserta, dalam hal ini pihak penganjur akan berusaha untuk memberitahu peserta sebelum tarikh acara. Sekiranya peristiwa itu telah dibatalkan atau ditangguhkan, bayaran balik akan dikenakan untuk yuran pendaftaran yang dibayar dan penganjur tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kesulitan yang lain.
 9. Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kecederaan atau kematian semasa larian berlangsung jika perkara tersebut berlaku disebabkan kecuaian para peserta sendiri.
 10. Cabutan bertuah akan dijalankan secara LIVE Facebook dan akan diumumkan dari semasa ke semasa melalui sosial media penganjur.
 11. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi pihak penganjur di maskulin@ideaktiv.com

LEADERBOARD

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: