Maskulin kini berada di dalam aplikasi   
Maskulin kini berada di dalam aplikasi   

Gajet

‘Snickometer’, Teknologi VAR Di EURO 2024 Yang Mengejutkan Peminat Bola Sepak

Peminat bola sepak rata-rata baru mengetahui tentang penggunaan teknologi 'snickometer' pada kejohanan EURO 2024 yang kini berlangsung di Jerman.

iOS 18, Apple Tampilkan Elemen AI & Perubahan Besar Untuk Pengalaman Peranti Lebih Hebat

Apple menampilkan iOS18 yang disertakan dengan elemen AI dan juga lambakan ciri-ciri dipertingkatkan dari edisi sebelumnya.

10 Jam Pintar Mampu Milik Terbaik di Pasaran 2024

Ini 10 jam pintar pada harga yang berpatutan terbaik di pasaran boleh anda pertimbangkan bagi membantu aktiviti kecergasan harian.

Tak Ingat Lirik Lagu? Boleh “Humming” Sahaja Untuk Cari Di Youtube Music

Adakah anda pernah mendengar irama lagu yang menarik tetapi tidak tahu tajuk atau liriknya? Kini, anda tidak perlu risau lagi. YouTube Music telah memperkenalkan ciri terbaru yang membolehkan pengguna mencari lagu hanya dengan mendengungkan iramanya sahaja.

Coros Pace 3, Jam Sukan GPS Ringan & Sarat Ciri Sokongan Kecergasan Terkini [Review]

Bukan sahaja faktor ringan dan selesa, Coros Pace 3 sarat dengan pelbagai ciri kecergasan terkini yang terbaik di pasaran.

Meta dan Ray-Ban Perkenalkan Cermin Mata Pintar Edisi Terhad Ferrari

Bagi koleksi Musim Bunga/Panas 2024, Meta dan Ray-Ban menampilkan peranti kaya teknologi membawa keanggunan dalam bentuk sangat inovatif.

Memilih Smartwatch Terbaik Untuk Senaman & Kegiatan Kecergasan

Memilih smartwatch terbaik yang sesuai untuk senaman dan juga kecergasan harian agar ia dapat membantu meningkatkan prestasi anda!

Elak Dikejar Anjing JALANAN, Alat Ini Boleh Bantu Halau Haiwan Liar!

Setiap hari kita berdepan dengan risiko bertembung dengan anjing liar atau anjing jalanan apabila berjalan atau berjogging. Sesetengah anjing ini adakalanya sukar nak dijangka...

Pandang Pertama Samsung Galaxy A55, Apa Yang Baharu & Dipertingkatkan

Ini pandang pertama Samsung Galaxy A55 yang menawarkan peningkatan yang cukup signifikan.

Inovasi Peranti Pintar Lengkap Ciri Keselamatan Unggul, Samsung Galaxy A55 & Galaxy A35

Mengetengahkan ciri inovasi keselamatan sebagai fokus utama, Samsung Galaxy A55 dan Galaxy A35 menjadi taruhan terbaru jenama tersebut.

Mesti baca!

Dibuli Ketika Sekolah, Adli Goldenboy Kunci Mulut Pembuli Dengan Kemenangan Tinju

“Tinju ini bukan sekadar sukan. Tinju ini merupakan kehidupan,” demikian kata-kata petinju yang bergelar juara Light Heavyweight WBC Asian Continental, Adli Hafidz Mohd Pauzi atau lebih dikenali sebagai Adli Goldenboy.