Grooming

PIERCE BROSNAN Tetap Kacak Di Usia 71 Tahun, Aura ‘James Bond’ Masih Kekal

Kualiti yang ada dalam diri pelakon James Bond ini memang satu antara berjuta. Tak hairanlah dia pernah mendapat gelaran Sexiest Man Alive bukan hanya kerana...

Lelaki Memiliki Lesung Pipit, Kenapa Mereka Sangat Menarik Di Mata Wanita?

Tidak dinafikan lelaki memiliki lesung pipit mempunyai daya tarikan yang cukup hebat di mata wanita sejak sekian lama!

Kenali Pelbagai Jenis Sikat Rambut & Kegunaannya

Sikat adalah alat penting dalam rutin penjagaan diri lelaki. Setiap jenis sikat mempunyai kegunaan khusus yang boleh membantu mencapai gaya rambut yang diinginkan.

Gaya Rambut Bergaris Atau Bercorak Hukumnya MAKRUH, Hindari Lebih Baik!

Gaya rambut terbaru yang digayakan oleh influencer atau selebriti lelaki pasti menjadi ikutan atau trend tapi awas bagi kita yang beragama Islam! Gaya Rambut Bergaris...

Elak Gunting Rambut Sehari Sebelum Hari Penting

Potongan rambut adalah salah satu aspek penting dalam penampilan seorang lelaki. Ia bukan sahaja mempengaruhi keyakinan diri, tetapi juga memberi kesan kepada bagaimana orang lain melihat kita.

Perlu Tukar Produk Penjagaan Wajah Jika Ke Luar Negara?

Mengembara ke luar negara boleh menjadi pengalaman yang menyeronokkan, namun ia juga boleh memberi cabaran kepada rutin penjagaan wajah anda.

Perbezaan Potongan Rambut ‘French Crop’ Dan ‘Caesar Cut’ : Jenis Wajah Sesuai

French crop dan Caesar cut adalah dua model potongan rambut yang sedang popular dalam kalangan lelaki Gen Z. Kedua-dua gaya ini mempunyai beberapa persamaan tetapi...

Trend Penjagaan Diri & Fesyen Boleh Jejaskan Penampilan Lelaki, Jauhinya Segera!

Terdapat beberapa trend fesyen dan gaya yang perlu lelaki elak kerana boleh menjejaskan penampilan dan nampak ketinggalan zaman.

Cara Mencuci Wax Yang Susah Ditanggalkan Dari Rambut

Wax rambut adalah produk popular untuk mengekalkan gaya rambut yang tahan lama dan kemas. Namun, salah satu cabaran utama menggunakan wax adalah sukar untuk membersihkannya kerana wax adalah bahan yang tidak larut dalam air.

10 Minyak Wangi Lelaki Paling Mendapat Pujian Dari Wanita

Jika bijak memilih minyak wangi pasti anda akan sentiasa jadi perhatian wanita. Ini 10 minyak wangi yang bila lelaki pakai sentiasa dipuji mereka.

Mesti baca!

Mampu Sentuh Hati Penonton, Zahiril Adzim Percaya Pada Kuasa Lakonan

Sebuah lakonan yang baik mempunyai kuasa untuk menyentuh jiwa dan hati penonton, demikian perkara yang disedar oleh Zahiril Adzim tatkala menonton lakonan Allahyarham Sudirman Haji Arshad suatu ketika dahulu.