Sememangnya Masjid merupakan rumah bagi mereka yang beragama Islam. Negara Malaysia merupakan negara yang majmuk dengan kepelbagaian bangsa dan agama, dan rata-rata dari rakyat Malaysia amat menitikberatkan keharmonian negara tercinta ini. Jika anda saksikan klip video ini, jelas menunjukkan dua orang perempuan sedang menari di atas tembok yang berlatar belakangkan masjid Kota Kinabalu. Persoalannya, tarian kpop ke tu?

 

 

Dipercayai tarian di dalam klip video ini, tarian yang dilakukan oleh dua individu ini adalah tarian kpop. Memang menjadi kewajipan peminat-peminat kpop yang ‘gila’ dengan artis kegemaran mereka dengan meniru tarian mereka dengan melakukan cover magi menzahirkan rasa cinta mereka terhadap kpop. Mereka juga akan mengambil peluang untuk menggunakan latar belakang yang menarik bagi mencantikkan video cover mereka itu nanti.

IKLAN

Contoh Tarian Public Challenge Kpop.

Pertubuhan Penyatuan Islam Sabah (PPIS) yang telah melaporkan inseden terbabit mahu pihak berwajib ambil langkah sewajarnya terhadap insiden dua pelancong asing yang membuat tarian seksi atas pagar perkarangan Masjid Bandaraya Kota Kinabalu di Likas. Gelagat yang sempat dirakam penduduk setempat itu turut tular dan ramai pihak mahu tindakan segera diambil bagi elak ia berulang.

IKLAN

Apa komen anda mengenai isu ini?

 

IKLAN

Sumber: Astro Awani

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI