Peluh Keluar Macam Air Paip, Lelaki Ini Berjaya Turun 10kg Bermodalkan RM6 Je!

676

Perkongsian lelaki ini yang berjaya turun 10kg dalam masa 2 minggu bermodalkan RM6 je, boleh anda jadikan rujukan dan inspirasi untuk menurunkan berat badan. Terdapat beberapa tip penting yang kita selalu terlepas pandang dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Jom baca perkongsian lelaki bernama Afnan Rosli ini.

TIPS TURUN 10KG DALAM 2 MINGGU.

Ni saya share Tools yang saya guna untuk Lose Weight cepat. As an Athlete dalam sukan yang lawan ikut Kelas Berat ni. Naik Turun Berat tu memang dah jadi benda Biasa bagi kami.

Tak caya, boleh tanya Athlete Silat Olahraga. Diorang kenal sangat la Sauna Suit ni.

Saya turun 10Kg dalam masa 2 minggu guna SAUNA SUIT ni. Beli kat Daiso je. RM6 je.

Even Kim Kardashian pun cakap dia turun 7 Pound pakai sauna suits.

Sauna Suits ni dia best sebab bila pakai tu, dia burn fat and bagi kita peluh gila2. Rasa macam duduk dalam sauna. Peluh keluar macam air paip😅😂

Cuma yang tak best nya, peluh tu bertakung dalam suit ni. (Refer Video). Kalau jogging atas treadmill or workout kat Gym, peluh mesti meleleh leleh atas lantai. Takut orang lain jela rasa tak selesa.

Ni antara tips saya turun berat dengan cepat gunakan Sauna Suits ni:

1. Pakai benda alah ni time buat Cardio SAHAJA. Kalau time buat latihan bebanan saya tak pakai.

2. Sapu minyak panas pada tempat2 yang kita nak burn fat. Macam perut and lengan. Time saya nak buat Sixpack ritu, saya sapu Lotion Mustajab kat perut & pakai Bengkung. Any minyak panas pun boleh.

3. Of course Diet tu korang kena jaga la. Yang tu nanti kita buat another post asing bab tu. Or korang google jela meal plan sesuai ngan body korang.

4. Drink Plenty of Water. Air memang WAJIB minum banyak2. Sebab bila pakai benda ni korang akan lose banyak fluid. So, kena ganti balik air dalam badan tu. Saya juga minum honey banyak masa process nak turun berat ritu.

5. Body fat saya turun dari 18% ke 12% dalam masa 2minggu. Ni cerita Zaman Athlete dulu la.

So, sape yang duk tercari2 cara nak Hilang lemak cepat tu boleh la pi cari benda ni dekat Daiso cepat2. Dia ada jual seluar sekali, berasingan. Sekali seluar baru RM12. Kalau xde daiso, cari kat shopee pun ade.

Tag #Share pada kawan2 korang yang dah lama Azam Turun berat dia terkubur tu. 😉💪🏼🔥.

Posted by Afnan Rosli on Wednesday, 12 September 2018

Tinggalkan Komen