PENYANYI dan pelakon, Selena Gomez nampak gayanya sedang hangat menjalinkan cinta bersama penerbit muzik, Benny Blanco.

Cinta yang khabarnya bersemi sejak Julai 2023 itu dipenuhi pelbagai cerita. Adat dunia dengan selebriti, walaupun hal yang kecil tetap menjadi perhatian para peminat. Dalam perkembangan terbaru, penyanyi berusia 31 tahun itu mendedahkan rambutnya pernah dijangkiti kutu daripada Blanco.

SELENA GOMEZ Anggap Dijangkiti Kutu Daripada Teman Lelaki Perkara ROMANTIK!

Dijangkiti Kutu Perkara Romantik

Manisnya percintaan, Selena mengganggap jangkitan parasit penghisap darah itu sesuatu yang romantik.

“Kebanyakan orang menganggapnya keji, tetapi saya fikir ia romantik kerana kami memilikinya pada masa yang sama,” katanya dalam sebuah podcast.

IKLAN

Perkara yang tersebar di laman sosial X itu menyebabkan para peminat Selena bertambah geram dan menganggap Benny tidak menjaga kebersihan.

Bagaimanapun, ada juga peminat memberitahu khabar angin itu palsu dan sengaja diada-adakan bagi menjatuhkan imej pasangan tersebut.

IKLAN

Fakta Tentang Blanco

Jadi siapakah gerangan Benny Blanco yang berjaya mencuri hati pelakon dan penyanyi terkenal ini? Jom kita lihat 10 fakta mengenainya:-

  • Dilahirkan pada 8 March 1988, kini dia berusia 36 tahun.
  • Berdarah Yahudi, Benny merupakan penduduk asal Nothern Virginia, Amerika Syarikat.
  • Benny Blanco merupakan seorang penerbit muzik, DJ, penulis lirik dan juga eksekutif rakaman.
  • Menunjukkan minat terhadap muzik sejak kecil lagi. Benny terpilih sebagai perantis untuk DJ terkenal Disco D ketika zaman remajanya dan dibawa untuk bertemu dengan syarikat rakaman.

SELENA GOMEZ Anggap Dijangkiti Kutu Daripada Teman Lelaki Perkara ROMANTIK!

IKLAN
  • Dia pernah memenangi Anugerah Penulis Lagu Terbaik BMI sebanyak lima kali dan memenangi Anugerah Penerbit Terbaik iHeartRadio pada tahun 2017.
  • Pada tahun 2008, Benny terlibat dalam penghasilan lagu Circus yang dinyanyikan oleh Britney Spears. Mencipta fenomena, lagu tersebut dijual sebanyak 5.4 juta dalam bentuk salinan digital.
  • Benny pernah bekerja sama dengan bekas kekasih Selena, Justin Bieber bagi menerbitkan lagu Lonely. Lagu tersebut mencapai kedudukan pertama dalam carta muzik Canadian Hot 100.
  • Sebelum bercinta dengan Selena Gomez pada 2023, mereka adalah rakan sekerja. Dia menyumbang idea pada beberapa lagu hit Selena, seperti Single Soon, Kill ‘Em with Kindness dan Same Old Love.
  • Menurut the Songwriters Hall of Fame, Benny adalah pensyarah jemputan di Jabatan Muzik Rakaman Clive Davis Universiti New York pada 2012 dan 2013.
  • Pada 2014, Benny mengasaskan dua label muzik di bawah Interscope, Mad Love Records dan Friends Keep Secrets.

Semoga kasih sayang Benny memberi titik noktah kepada kisah cinta Selena dan berakhir di jenjang pelamin!

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI