Teknologi USANA InCelligence menawarkan peringkat canggih nutrisi sains setelah saintis USANA menemui cara bagaimana nutrien berkomunikasi dengan sel untuk memulakan proses perindungan semulajadi dan pembaharuan. Kini mereka mula menilai semula formula dan mengemaskini produk USANA. Selepas bertahun-tahun memperbetulkan formula, suplemen CellSentials adalah evolusi seterusnya dalam produk pemakanan selular USANA yang luar biasa. 

Suplemen CellSentials revolusioner adalah gabungan dua produk asas: Core Minerals Plus dan Vita-AO yang dibuat dengan teknologi InCelligence庐 yang menunggu paten baru. Suplemen CellSentials lebih daripada multivitamin; mereka adalah sistem pemakanan selular maju dengan Sains InCelligence, teknologi pengisyaratan sel USANA yang maju.

Suplemen Core Minerals Plus dan Vita-AO CellSentials庐 menyediakan Sokongan Beraksi Tiga Haluan: (1) mikronutrien menyuburkan, (2) proses melindungi dengan menyokong pengeluaran antioksidan semulajadi badan dan (3) mitophagy bertindak balas dengan penampilan pembersihan selular semulajadi yang menghilangkan mitokondria yang rosak dari sel.

Dr. Rob Sinnott, Ketua Pegawai Saintifik USANA berkata: “Badan anda mempunyai sistem kimia dan elektrik (sistem saraf) dan secara ringkasnya, pengisyaratan sel ialah cara sel berkomunikasi antara satu sama lain melalui pengutusan kimia di dalam badan anda.

IKLAN

Serikan Wajah Dengan Teknologi Nutrisi Sihat USANA InCelligence

IKLAN

“Teknologi InCelligence menyokong komunikasi selular yang normal dengan mempromosikan isyarat yang sihat dalam tubuh kita dan secara aktif mengaktifkan reaksi sihat dengan menggunakan kombinasi nutrien tertentu.

“Jika kita semua hidup dalam keadaan yang ideal, makanan akan memberikan kebanyakan nutrisi dan semua sebatian pengisyaratan sel positif yang kita perlukan. Tetapi selalunya terdapat jurang yang cukup besar antara keadaan yang ideal dan apa yang menjadi diet moden kita.

“Jadi matlamat kami adalah untuk mengisi jurang dengan suplemen, memastikan anda mendapat jumlah yang tepat untuk vitamin, mineral dan antioksidan, sebagai contoh.

“Terdapat beratus-ratus perkara yang boleh kita lakukan dengan pengisyaratan sel dan kami baru sahaja bermula menjelajah dan mencari. Saya sangat teruja dengan potensi yang ada, ” kata Sinnott.

 

IKLAN

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI