Bila bercakap tentang kemunculan Tahun Baharu pastinya di antara perkara paling diperketakan ialah aspirasi dan matlamat baharu. Dalam penjenamaan sesebuah jenama pula ia boleh membawa signifikasi permulaan atau pengenalan sesuatu yang lebih segar dan berbeza.

Mungkin itulah yang cuba ditonjolkan oleh jenama pengeluar minuman air mineral terkenal Spritzer apabila melancarkan produk baharu bersempena kemunculan Tahun Baharu 2024.

Hadir dengan kempen ‘Kelas Tersendiri: Kesegaran Semula Jadi’, Spritzer melancarkan kempen secara eksklusif di Piazza, The Starhill Bukit Bintang bermula 13 Disember sehingga 26 Disember 2023 dari jam 10 pagi hingga 10 malam.

Spritzer Lancar Minuman Berperisa Lemon Sempena Kedatangan Tahun Baharu

Dalam kenyataan medianya, Spritzer Berhad turut mengumumkan kemunculan produk terbarunya iaitu Spritzer Sparkling Lemon.

Spritzer Sparkling Lemon merupakan lanjutan daripada perisa pertama Spritzer bagi rangkaian air mineral semula jadi berkarbonat oleh Syarikat sejak Disember 2022, dengan pelancaran penjenamaan semula pembungkusan baharu di bawah kempen ‘Kelas Tersendiri’.

Lebih menarik. Spritzer mengatakan pilihan minuman yang ditawarkan jenama mereka mementingkan kesihatan mempunyai sifar pemanis, sifar kalori dan secara semula jadi kaya dengan mineral silika.

IKLAN

Spritzer Lancar Minuman Berperisa Lemon Sempena Kedatangan Tahun Baharu

Ia menggabungkan pati perisa lemon asli dengan air mineral semula jadi yang bersumber dari hutan hujan berusia 130 juta tahun di Taiping, Perak. Duta Spritzer Sparkling, Merqeen yang merupakan pelakon popular masa kini sememangnya sinonim dengan persembahan cemerlang iaitu Kelas Tersendiri. Meerqeen dan Spritzer Sparkling menggalakkan semua orang untuk berada dalam kelas mereka sendiri pada tahun 2024.

Kemuncak acara itu, “Hajat Tahun Baru yang Berkilauan”, memberi para peserta peluang unik untuk merenung tahun 2023 dan menetapkan aspirasi baharu untuk tahun yang akan datang bersama-sama dengan orang tersayang dan rakan-rakan mereka.

Acara itu akan menampilkan botol Spritzer Sparkling Lemon setinggi empat meter yang menakjubkan secara visual dihiasi dengan skrin dan lampu LED untuk dipamerkan oleh pelanggan, serta pokok Krismas elegan yang diterangi dengan tema kelestarian, yang dihasilkan daripada botol hijau Spritzer Sparkling yang tersendiri – kedua-duanya menyediakan latar belakang yang sempurna untuk kenangan yang sesuai dengan Instagram.

IKLAN

Spritzer Lancar Minuman Berperisa Lemon Sempena Kedatangan Tahun Baharu

Pada Engagement Activity – Momen 1, kongsikan ucapan cinta dan harapan Tahun Baru anda. Beritahu rakan anda betapa mereka sangat bermakna kepada anda, beri petunjuk tentang cadangan perkahwinan atau hantarkan mesej gembira kepada dunia.

Semua keinginan yang muncul pada skrin LED gergasi dilengkapi dengan botol Spritzer Sparkling yang diperibadikan secara unik.

IKLAN

Selain Peribadikan Botol Berkilauan Spritzer Anda Sendiri!, peserta boleh menguji kemahiran bertindak balas pantas mereka dengan menyertai permainan “Catch the Falling Lemons”, dan menebus minuman percuma yang diperbuat daripada Spritzer Sparkling x Monin, jenama sirap Perancis halal berbilang perisa, pada aktiviti “Main, Tebus Minuman & Santai Percuma”.

Akhir sekali, peserta boleh melibatkan diri dalam berkongsi detik mereka dengan memuat naik gambar atau video daripada acara Spritzer Sparkling di Instagram, menandai @spritzersparklingmy, untuk peluang menerima hadiah misteri melalui aktiviti “Snap, Tag & Get!” Spritzer.

Manjakan dengan semangat percutian dan aspirasi Tahun Baru di “Hajat Tahun Baru yang Berkilauan” Spritzer.

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI