Dengan siapa lagi untuk seorang suami tumpahkan segala kasih dan sayangnya melainkan untuk isteri tercinta. Jika anda seorang suami pasti faham bahawa senyuman kebahagian seorang isteri itu satu anugerah yang cukup tidak ternilai harganya.

Kejayaan memenuhi permintaan istimewa dari seorang isteri bukan sahaja memberikan kepuasan tetapi memberikan satu hubungan romantis yang lebih erat.

Baru-baru ini, nama Hendra Outside dan istrinya, Ulfa Merdeka seorang pempegaruh dari Indonesia mencuri perhatian ramai, khususnya di kalangan para suami.

Suami Influencer Tarik Perhatian Ramai, Pamer Kos Bawa Isteri Ke Konsert Taylor Swift Di Baju-T

Apa tidaknya kejutan yang dilakukan Hendra untuk isterinya. Ulfa di konsert The Eras Tour Taylor Swift di Singapura tidak hanya menunjukkan kasih kepadanya tapi menunjukkan pengorbanan seorang suami demi kebahagiaan pasangannya.

Hendra yang mengaku bukanlah seorang peminat Taylor Swift atau nama gelaran peminat artis tersebut ‘Swiftie’, telah mengambil langkah luar biasa untuk membuktikan cintanya.

Dengan mengenakan bajup-T putih yang bertuliskan “Saya bukan Swiftie, tetapi saya mahu membahagiakan isteri saya” di bahagian depan, Hendra telah menarik perhatian banyak pihak.

IKLAN

Suami Influencer Tarik Perhatian Ramai, Pamer Kos Bawa Isteri Ke Konsert Taylor Swift Di Baju-T

Namun, apa yang lebih menarik ialah paparan yang dikongsi di atas baju-T yang dipakainya ketika hadir ke konsert tersebut. Pasangan ini menghabiskan total IDR38,150,000 rupiah atau sekitar RM11,500 untuk keseluruhan pengalaman konsert mereka.

Perincian perbelanjaan tersebut termasuklah harga tiket konsert seharga berharga IDR21.5 juta rupiah, tiket pesawat pulang-pergi dari Surabaya ke Singapura berharga IDR7 juta rupiah, penginapan hotel untuk satu malam dengan biaya IDR3.8 juta.

Manakala untuk makan minum pula sejumlah IDR3.8 juta, baju untuk Ulfa berharga IDR1 juta, cenderamata seharga 1 juta rupiah dan akhir sekali kos membuat baju-T khusus tersebut hanya IDR50 ribu.

IKLAN

Cerita ini bukan hanya tentang seorang suami yang rela menghabiskan uang demi membahagiakan istrinya, tapi juga tentang bagaimana cinta dapat diungkapkan melalui tindakan yang penuh makna.

Suami Influencer Tarik Perhatian Ramai, Pamer Kos Bawa Isteri Ke Konsert Taylor Swift Di Baju-T

BACA: TOM CRUISE Awet Muda & Kacak Diusia 61 Tahun, Ini Rahsianya!

IKLAN

Hendra, melalui pengorbanannya, telah memberi contoh nyata bahawa kebahagiaan pasangan terkadang memerlukan pengorbanan dan usaha ekstra.

Kisah Hendra dan Ulfa ini menjadi inspirasi bagi banyak pasangan, menunjukkan bahwa menghargai dan membahagiakan pasangan tidak selalu tentang berapa banyak yang kita belanjakan, tapi seberapa dalam kita memahami dan menghargai kebahagiaan mereka.

Kisah ini mengingatkan kita semua bahawa dalam hubungan suami isteri, kadangkala pengorbanan terbesar adalah ketika kita menunaikan apa yang dimahukan oleh pasangan dengan berusaha membuat mereka tersenyum kegembiraan.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

Foto: IG Ulfa Merdeka

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI