Adakah skincare rutin ataupun produk penjagaan kulit wajah perlu atau tidak untuk lelaki? Jawapannya YA!

Namun, tidak semua lelaki yang akan mengambil langkah penjagaan kulit muka. Mereka takut jika dilabelkan sebagai ‘lembut’ dan lebih teruk lagi dipanggil dengan gelaran pondan.

Tahukah anda bagaimana anda menjaga susuk tubuh anda, begitu juga dengan kulit muka. Tidak dinafikan lagi ia sangat penting dan akan memberi kesan yang bagus kepada tubuh anda.

IKLAN

Tetapi tahukah anda, dalam muka bumi ini terdapat dua jenis lelaki bila bercakap soal menjaga kulit wajah. Seorang tidak perlu buat apa, cukup dengan mencuci muka dan ambil wuduk sudah memadai. Manakala seorang lagi, perlu mengambil macam-macam produk kecantikan seperti pencuci muka, serum dan sebagainya untuk kekalkan kulit sihat dan cantik.

Sebenarnya ramai lelaki dah tahu betapa pentingnya penjagaan kulit ini, tetapi mereka bimbang akan diberi gelaran yang tidak sedar di dengar. Malah mereka sanggup membeli produk secara rahsia.

IKLAN

Okay MASKULIN tidak mahu mengulas lebih lanjut lagi, biarlah ML Studios berkongsi beberapa fakta kepentingan skincare buat kaum lelaki

IKLAN

Sumber: ML Studio

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI