Penggemar fesyen pada masa kini pasti sudah tidak asing lagi dengan jenama pakaian high end, Off White yang merupakan label ciptaan Virgil Abloh.

Jika selama ini peminat menyaksikan rekaannya lebih kepada gaya kasual dan juga streetwear premium, kali ini Virgil Abloh menampilkan satu kelainan dalam silibus rekaannya.

Menerusi posting terbarunya di Instagram, Virgil memuat naik foto Hailey bersama suaminya, bintang pop sensasi Justin Bieber dalam persalinan perkahwinan.

“Bila Hailey membuat permintaan untuk rekaan gaun perkahwinannya, saya terus bersetuju. Saya anda berdua untuk selamanya”.

IKLAN

Itulah yang diungkapkan oleh Virgil Abloh tentang rekaan gaun perkahwinan Hailey Bieber. Foto yang sama juga turut dikongsi oleh Hailey di laman sosial media Instagram kendaliannya.

Lengkap dengan trademark sentuhan rekaannya tulisan “TILL DEATH DO US APART” disemadikan di bahagian kain gaun tersebut dengan font yang sinonum dengan rekaan Off-White.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

My bwide (say it out loud even if your a thug it’s cute)

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hailey Bieber turut memuat naik foto berterima kasih kepada Virgil yang menghasilkan rekaan cukup hebat.

IKLAN

BACA: Beg Tangan Lelaki Balenciaga Hello Kitty Curi Tumpuan Di Paris Fashion Week 2019

“Anda dan team di Off White cukup luar biasa dan saya past selamanya berterima kasih untuk memakai pakaian rekaan anda,” jelas Justin di Instagram.

Rekaan eksklusif Vrigil Abloh ini seterusnya mendapat liputan daripada semua media fesyen global. Ramai menjangkakan idea rekaan Virgil akan menjadi ikutan ramai selepas ini.

Malah, pereka fesyen dan pemilik jenama Fear of God, Jerry Lorenzo turut memuji rekaan Virgil.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI