Walaupun wajah-wajah mereka dikatakan ‘jambu’, ‘pembedahan plastik’ namun anda tidak boleh menafikan tubuh badan mereka yang begitu mengiurkan. Mungkin ada yang berkenan dengan tubuh macam ni?

  • Gong Yoo

Kepada anda yang belum kenal dengan lelaki ini, dia merupakan Fattah Amin versi korea, kerana ini merupakan pelakon utama My Coffee Prince yang diadaptasikan semula tu. Gong Yoo yang kini berusia 38 tahun itu dikhabarkan bakal menamatkan zaman bujangnya bersama seorang pelakon wanita. Siapa tak minat dengan drama Korea pun pasti akan pernah lihat Gong Yoo di dalam filem paling laris Korea Train To Busan.

 

 

  • Ji Chang Wook

IKLAN

Namanya tidaklah begitu gah di Asia, namun peminat filem dan drama Korea pasti sudah terbiasa dengan nama ini. Pelakon ini mula berani tayang badannya ketika dalam drama bersiri K2 dimana dia memegang watak sebagai pegawai peribadi kepada anak tokoh politik. Dari situ penggemar drama korea mula sedar akan kewujudannya dalam industri. Dikhabarkan, kerana drama tersebutlah, beliau membuat badan

 

  • Lee Dong Wook

Pelakon ini mula menempah nama di sekitar asia dengan drama hitnya My Girl. Ketika itu, drama ini ditayangkan di 8tv. Siapa tengok? Walaupun baru-baru ini berita beliau dan penyanyi/pelakon Suzy sedang menjalinkan hubungan cinta, ia tidak mematahkan semangat peminat untuk melihat tubuh badan beliau. Jika anda perasan, baru-baru ini beliau ada berlakon bersama Gong Yoo di dalam drama Goblin.

IKLAN

 

  • Lee Min Ho

Tipulah kalau anda tidak mengenali jejaka Korea idaman ramai ni. Dia mula dikenali menerusi drama bersiri boys over flower yang Hit dikalangan anak muda tahun 2009. pada ketika itu, beliau hanya fokus pada lakonan, tapi sekarang ni, beliau lebih banyak habiskan masa di gym. Menarik kan badan beliau.

 

IKLAN
  • Song Joong Ki

 

Mesti ramai yang patah hati kan bila mendengar berita pelakon lelaki dari drama bersiri Descendants of the sun ini sudah mendirikan rumahtangga bersama heroin dari drama yang sama. Walaupun mempunyai umur yang berbeza, mereka berdua tampak serasi. Sebenarnya Song Jong Ki telah mula membina badan sebelum beliau menjalani pengambaran drama Descendants of the sun lagi. Namun, dalam drama ini, beliau mengetatkan lagi jadual makanan untuk tampak seksi dimata penonton.

 

  • Choi Siwon

Tahukah anda bahawa kpop wave hebat saat Super Junior hadir di Malaysia. Ketika itu, semua wanita teruja dengan kehadiran jejaka-jejaka berdarah Korea Selatan ini. Salah seorang ahlinya yang kini lebih banyak berkecimpung dalam dunia lakonan ialah Choi Siwon. Badannya? Anda judge sendiri.