Bukan wanita saja yang boleh mengejutkan orang lain dengan transformasi dramatik dalam penampilan mereka, lelaki pun tidak kurang hebatnya.

Jom kita lihat 8 transformasi lelaki yang biasa-biasa menjadi kacak selepas diberi sentuhan ringkas pada rambut mereka. Nampak tak, pemilihan dalam pemotongan rambut juga samgat penting untuk membuatkan wajah kamu terlihat handsome dan kemas. Jadi sebelum pergi ke salon atau barber shop study sikit rambut yang sesuai untuk wajah korang okay. Mungkin 8 lelaki ini mampu memberi inspirasi kepada kamu. 

IKLAN

IKLAN

IKLAN

 

Kalau rupa je kacak hati tak kacak, tak best juga kan…

nak kacak hati kenalah selalu baca al-quran. Jom support Malaysia Quran Hour 31 Ogos ini.