Jenama yangh sering terkait dengan kualiti, premium, mewah dan juga James Bond. Itulah Aston Martin yang kini masih gah mengekalkan tradisi hebat mereka menghasilkan kereta sport dan mewah kegilaan ramai.

Terbaru, Aston martin memperkenalkan versi lebih ‘jahat’ bagi tahun 2021 untuk model DB11 V8. Difahamkan jentera hebat serba pantas yang dikenali dengan nama 2021 Aston Martin DB11 V8 hanya dikeluarkan di seluruh dunia untuk 300 unit sahaja.

Dengan tawaran versi Coupe dan Volante, ia dijangka pasti laris dan sold out dalam sekelip mata.

IKLAN

Aston Martin Tayang Model Hebat Edisi Terhad DB11 V8

Pelbagai ciri-ciri eksklusif termuat di dalam model Shadow Edition ini termasuklah black bonnet blades, rim 20 inci dengan kemasa gloss black, balck chrome wings. script badges, plak Shadow Edition dan juga stereng sporty yang lengkap dengan kemasa kulit Obsidian Black Leathers.

IKLAN

Aston Martin Tayang Model Hebat Edisi Terhad DB11 V8

IKLAN

Manakala untuk warna pula Aston Martin menawarkan enam variasi berbeza iaitu Onyx Black, Stratus White, Divine Red, Sabiro Blue, Xenon Grey dan Magnetic Silver.

Jahitan untuk hiasan dalaman pula akan dipadakan dengan warna luaran kereta. Kereta mewah ini dijangka dijual pada harga USD226,000, kira-kira USD20,000 lebih mahal dari versi asas DB11 V8 model biasa.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI