Perkembangan jenama jam tangan Bell & Ross di Malaysia adalah sesuatu yang luar biasa. Dari metropolis Kuala Lumpur yang sibuk hingga ke pelbagai kawasan kejiranan di Damansara, Bell & Ross telah meletakkan butiknya secara strategik untuk memenuhi pelbagai pelanggan, mencerminkan komitmen untuk menyediakan jam tangan berkualiti yang menggabungkan ketepatan dan gaya dengan lancar.

Kehadiran meluas jenama itu mencerminkan perjalanannya yang luar biasa dan menekankan keupayaannya untuk memikat peminat jam tangan dan profesional dalam pasaran yang berkembang maju ini.

Butik baharu di The Exchange TRX ini turut mengekalkan reka bentuk yang teguh dan identiti jenama Bell & Ross.

Butik Baharu Bell & Ross Di The Exchange TRX Bukti Komitmen Terhadap Pelanggan Malaysia

Mempunyai gabungan bentuk dan fungsi yang lancar, bahagian dalam butik akan menyerlahkan falsafah jenama, menarik inspirasi daripada struktur fiuslaj pesawat sambil menyepadukan sentuhan kecanggihan semula jadi dengan perabot kayu.

IKLAN

Butik Baharu Bell & Ross Di The Exchange TRX Bukti Komitmen Terhadap Pelanggan Malaysia

Reka Bentuk Dalaman Yang Teliti

Daripada bahan yang dipilih dengan teliti kepada susun atur dan unit paparan, setiap sudut butik ini direka dengan teliti untuk menyuarakan komitmen jenama terhadap ketepatan, gaya dan ketahanan.

IKLAN

Hasilnya ialah persekitaran yang mengasyikkan yang merangkumi semangat Bell & Ross dengan sempurna, di mana pengunjung boleh meneroka dunia horologi jenama sambil mengalami bahasa reka bentuk yang tidak berbelah bahagi yang mentakrifkan jenama.

Butik Baharu Bell & Ross Di The Exchange TRX Bukti Komitmen Terhadap Pelanggan Malaysia

IKLAN

Memandangkan Malaysia telah membuktikan dirinya sebagai pusat yang berkembang maju untuk Bell & Ross, penambahan The Exchange, TRX pada portfolio itu menekankan lagi hubungan antara jenama itu dan pelanggan tempatan.

Setiap butik membawa reka bentuk dan identiti Bell & Ross, menyediakan persekitaran yang menawan untuk peminat meneroka jam tangan, dan butik baharu di The Exchange TRX tidak berbeza.

Pembukaan butik Bell & Ross di The Exchange TRX juga membuktikan dedikasi jenama itu untuk memberi impak berkekalan dalam bidang pembuatan jam tangan mewah sambil mengesahkan kedudukannya sebagai tunjang kecemerlangan horologi di Malaysia.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI