Pada masa kini sudah tidak menghairankan apabila lelaki tidak ketinggalan sama berlumba-lumba melaburkan sedikit wang mereka untuk produk penjagaan diri khususnya untuk kulit wajah.

Jika dahulu ia terhada hanya kepada produk dalam bentuk pencuci muka, pelembab dan sebagainya, kini telah muncul inovasi baharu yang tampil dalam bentuk peranti pintar seperti FOREO Luna 3 Men. Peranti tata hias atau grooming gadjet kini menjadi segmentasi yang sedang meningkat naik terutamanya untuk penjagaan wajah lelaki.

Sebagai antara jenama yang sering menampilkan pelbagai inovasi hebat, FOREO yang berasal dari Sweden ini mempunyai kepakaran yang cukup tersenduri.

FOREO Luna 3 Men, Peranti Pintar Khas Buat Penjagaan Wajah Lelaki Moden 

Rutin penjagaan wajah merupakan perkara harian yang dilakukan oleh lelaki. Dan dengan FOREO Luna 3 Men terbaru ini, ia menjadi pelengkap yang bertindak menjadi alat untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih licin, sihat dan lebih menyegarkan.

IKLAN

Menurut FOREO, pengguna tidak perlu lagi menggunakan gerakan tangan menggosok kulit wajah apabila melakukan cucian. Peranti tawaran mereka ini memiliki fungsi dalam pelbagai tetapan. Ia memberikan bantuan rutin wajah untuk cucian lebih mudah, berkali ganda lebih berkesa dan juga bertindak memberikan elemen urutan yang pastinya sangat melegakan serta mengurangkan stres.

FOREO Luna 3 Men, Peranti Pintar Khas Buat Penjagaan Wajah Lelaki Moden 

IKLAN

Selai permukaan kulit wajah, Luna 3 Men juga dikatakan mampu menyegarkan di sekitar bahagian mata dan juga hidung. Versi terbaharu FOREO untuk lelaki ini juga boleh digunakan ketika basah atau sedang mandi.

Dilengkapi teknologi getaran T-Sonic, ia mampu membuang sehingga 95% kotoran pada wajah, minyak, sel kulit mati dan membantu mengurangkan breakout serta blackhead tanpa merosakkan tahap kelembapan kulit.

IKLAN

FOREO Luna 3 Men, Peranti Pintar Khas Buat Penjagaan Wajah Lelaki Moden 

Lebih menarik, lelaki berjambang juga tidak perlu gusar menggunaka peranti ini kerana ia tidak menggangu rambut pada wajah. Friming Massage Mode pula boleh digunakan sebagai melakukan urutan di atas kulit dengan simulasi getaran yang selesa.

FOREO Luna 3 Men juga tampil dengan ultra-hygienic silicone body dan boleh dicaj menggunakan port USB. Setiap pengecasan penuh ia mampu digunakan sehingga 650 kali.

Ia kini boleh didapati menerusi laman sesawang rasmi FOREO, official store FOREO di Lazada, FOREO official store Zalora, Sephora dan outlet Sephora terpilih.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI