Kebiasaannya yang dapat mengesan pasangan yang curang adalah wanita. Ternyata lelaki terlalu bodoh untuk menyembunyikan kecurangan mereka. Sudahlah curang, tidak pandai sorok pula tu. Ketahui 5 tanda pasangan anda curang dan cegah sebelum anda mengikat tali perkahwinan.

Suka Dengan Telefon Dan Dompetnya

Lelaki yang curang kebiasaanya tidak akan sewenang-wenangnya bagi telefon atau dompet mereka pada pasangan mereka. Ini kerena mereka tidak ingin pasangan mereka tahu siapa yang mereka mesej dan call.

Hidu Kecurangan Lelaki Dengan 5 Ciri Ini

Kelam Kabut Ketika Telefon Berbunyi

Ketika telefon berbunyi samada call atau pesanan ringkas, wajah mereka akan nampak panik. Apa membuatkan ianya bertambah panik adalah bila anda tanya ‘”Siapa?”. Jika si dia tidak nampu untuk menjawab, wajarlah anda meninggalkan mereka.

IKLAN

Hidu Kecurangan Lelaki Dengan 5 Ciri Ini

Semakin Sibuk Dengan Pelbagai Alasan

Setiap kali anda mengajak untuk keluar jalan, si dia akan beri alasan sibuk dengan kerja. Cuba anda tanya untuk lihat kerja yang dilakukan. Andai dia tidak mampu untuk menjawab, nah! itu tanda dia curang.

IKLAN

Hidu Kecurangan Lelaki Dengan 5 Ciri Ini

IKLAN

Keluar Dengan Teman Yang Tidak Dikenali

Adakalanya anda call untuk ajak pasangan anda keluar tetapi malanganya pasangan anda telah keluar dengan temannya. Bila ditanya teman yang mana satu, kebiasaanya mereka akan jawab teman yang tidak anda kenali samada teman itu wujud mahupun tidak.

Hidu Kecurangan Lelaki Dengan 5 Ciri Ini

Tiba-tiba Jaga Penampilan

Selama dengan anda penampilan si dia biasa-biasa sahaja. Itu tidak menjadi masalah. Apa yang menjadi masalah adalah apabila dia secara tiba-tiba lebih menjaga bab penampilan. Itu yang patut anda risaukan dan anda perlu selidik untuk ketahui apa puncanya.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI