Selepas pembukaan sempadan secara besar-besaran di seluruh dunia ramai mengambil kesempatan untuk melancong atau menziarahi keluarga dan sahabat handai yang tinggal di luar negara.

Dua tahun berdepan pandemik dan penutupan sempadan membuatkan ramai di antara kita berasa lebih teruja untuk merentasi pintu setiap negara terutamanya yang memiliki empat iklim berbeza.

Buat anda yang ingin ke luar negara pada penghujung tahun seperti ini pastinya anda mahu bersedia dengan pakaian musim sejuk yang cukup sesuai. Salah satunya ialah pakaian lapisan dalam yang mampu mengekalkan suhu badan dengan baik.

Inovasi Pakaian Pengekalan Suhu Terbaik, UNIQLO HEATTECH Perkenalkan Koleksi Terbaru

Selaku jenama yang sentiasa menawarkan inovasi dan teknologi pakaian terbaik, UNIQLO menampilkan koleksi HEATTECH. Ia merupakan inovasi tekstil yang direvolusikan mampu mengekalkan suhu badan dengan fabrik yang selesa dipakai.

IKLAN

Pertama kali dilancarkan pada tahun 2003 dengan rekaan pakaian lapisan dalam lelaki turtle-neck, HEATTECH telah banyak berubah dan berkembang memperkenalkan pelbagai koleksi yang lebih variasi.

Inovasi Pakaian Pengekalan Suhu Terbaik, UNIQLO HEATTECH Perkenalkan Koleksi Terbaru

IKLAN

Selain mampu membantu mengekalkan suhu badan UNIQLO HEATTECH juga mengembangkan fungsinya seperti anti-bau, penyerap kelembapan, regangan dan pengekalan bentuk menjadikan pakaian untuk musim sejuk lebih selesa dipakai.

Selain baju kelengkapan pakaian dan aksesori seperti daripada bahagian atas, bahagian bawah, stoking dan aksesori pakaian musim sejuk lain turut ditawarkan termasuklah untuk wanita dan kanak-kanak.

IKLAN

Inovasi Pakaian Pengekalan Suhu Terbaik, UNIQLO HEATTECH Perkenalkan Koleksi Terbaru

Bagi koleksi terbaru iaitu 2022 Fall/Winter, UNIQLO HEATTECH didatangkan dengan variasi lebih banyak dan pelbagai warna untuk semua peringkat umur dan jantina. Sebagai contoh pakaian luar yang menarik seperti trench coat, parka, ves dan juga kategori pakaian lapisan Extra Warm.

Buat anda yang ingin mengembara dalam masa terdekat UNIQLO HEATTECH adalah pilihan yang bukan sahaja baik tapi hadir dengan harga cukup berpatutan di pasaran.