bakal sport premium

Tidak dinafian jenama BMW menjadi pilihan buat ramai eksekutif muda di Malaysia dan seluruh dunia amnya. Dengan keterampilan jentera ciptaannya yang sentiasa mendapat suntikan rekaan moden dan penuh nilai estetika tersendiri tidak hairanlah mengapa ia menjadi pilihan ramai.

Terbaru, BMW Group Malaysi bakal memperkenalkan jentera dari siri BMW 4 Series terbarunya, BMW 430i Coupé M Sport. Beberapa hari lalu, mereka telah mengumumkan pratempahan untuk genrasi terbaharu model jentera tersebut kini disediakan menerusi BMW Shop Online.

Menurut Pengarah Urusan BMW Group Malaysia, Herald Hoelzl, “Kecemerlangan yang dituntut dalam aspek kefungsian dan rekaan berestetika sejak sekian lama telah mendasari prinsip pembangunan kereta kami yang merangkapkan sebuah keunggulan serta membekalkan pengalaman pemanduan yang tiada tandingannya buat para pelanggan kami. Dan janji kami ini meliputi seluruh produk BMW.”

Jentera Sporty Premium, BMW 430i Coupé M Sport Bakal Diperkenalkan Di Malaysia Jentera Sporty Premium, BMW 430i Coupé M Sport Bakal Diperkenalkan Di Malaysia

IKLAN

KEUNGGULAN JENAMA

Dari segi rekaan, BMW 430i Coupé M Sport tampil dengan pendekatan sebagai sebuha jentera yang unik. Ia tidak lari daripada membawa reputasi keunggulan jenamanya dan dalam masa yang sama menerajui reka cipta inovasi moden.

BACA: Wak Doyok Bikin Ford Raptor F-150, Tak Sanggup Bawa Keluar Bila Hujan Sebab Sayang

BMW Group Malaysia menaru keyakinan bahawa model ini akan turut mengikuti jejak langkah model-model keretanya yang lain bakal menyusul pada tahun ini. Atas sebahagian daripada bahasa reka bentuknya yang bersifat puris, BMW 430i Coupé M Sport baharu mempamerkan penggayaan yang memetik ilham daripada model-model bersejarah yang terdahulu, namun masih membawakan nuansa serba kontemporari.

IKLAN

Jentera Sporty Premium, BMW 430i Coupé M Sport Bakal Diperkenalkan Di Malaysia Jentera Sporty Premium, BMW 430i Coupé M Sport Bakal Diperkenalkan Di Malaysia

Rekaan atletik jentera coupé ini menonjolkan keelegenan dan keeksklusifan, kelainannya dapat dilihat dengan jelas berbanding model-model BMW 3 Series. Berbekalkan aspek pengendalian sporty yang dipadankan dengan ciri-ciri keselesaan bertaraf tinggi, BMW 430i Coupé M Sport baharu menjamin pemanduan yang lebih lancar.

IKLAN

Pratempeahan untuk model hebat ini kini boleh dibuat menerusi platform BMW Shop Online dengan tawaran bersama pakej inovasi. Untuk makulant lanjut anda boleh layari laman sesawang BMW yang rasmi di sini.

Jangan lupa untuk subscribe YouTube MASKULIN untuk kandungan video menarik seperti di bawah!

Foto: Fabian Kirchbauer

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI