versace denim couture

Seluar jean atau pakaian yang dihasilkan daripada kain denim kini bukan lagi eksklusif untuk golongan lelaki serta sub budaya tertentu. Ia kini menjadi item fesyen yang sangat berpengaruh dalam pelbagai peringkat umur dan status. Jenama mewah terkenal, Versace mengetengahkan kempen istimewanya memperkenalkan koleksi jeans couture.

Pengenalan kempen ini merupakan sebuah tribute istimewa Versace kepada material ikonik seperti seluar jean dan denim.

Kempen Versace Jeans Couture, Penghormatan Istimewa Material Denim

Hadir dalam setiap koleksinya, denim merupakan salah satu material penting dalam inovasi rekaan Gianno Versace sejak era 1980-an. Dengan sentuhannya, koleksi denim Versace sentiasa berjaya menarik perhatian penggemar high fesyen global.

IKLAN

REKAAN PLAYFUL

“Pada saat saya mula faham dan sedar bahawa material denim boleh menjadi kanvas rekaan fesyen, saya menganggapnya sebagai satu item yang cukup penting. Rekaan yang lebih elegan dan couture yang belum pernah dihasilkan sebelum ini,” memetik kata-katanya dalam penghasilan koleksi ekskulsif ini.

Kempen Versace Jeans Couture, Penghormatan Istimewa Material Denim Kempen Versace Jeans Couture, Penghormatan Istimewa Material Denim

IKLAN

Dengan rekaan yang lebih berani, playful dan juga pendekatan arahan seni yang unik kempen ini juga membawa objektif memperkenalkan olahan terkini item fesyen klasik.

IKLAN

Buat penggemar denim high fashion, inilah antara koleksi yang mungkin menarik perhatian anda.

Jangan lupa ikuti YouTube MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah!

https://www.youtube.com/watch?v=FOqtUg4Dlt0&t=8s

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI