Siapa yang tidak bangga jika ayah kandung kita sangat sabar sehingga sanggup bertukang membuat meja lipat dari kederat dan titik peluhnya.

Inilah yang dikongsikan oleh @yysella, menurutnya ayahnya telah membuat dirinya terpaku dan terkesima melihat kreativiti dan usaha ayahnya menyiapkan meja lipat tersebut.


Menurutnya Ayahnya berusia 63 tahun tetapi masih kuat, bersemangat dan lebih memukau ayahnya masih boleh main PUBG. Tambahnya ayahnya itu merupakan polis pencen yang kini sudah bersara dan duduk di rumah sahaja.

IKLAN


Namun meja lipat yang dibuat ayahnya bukanlah dengan tujuan untuk dijual. Tetapi Hanya dibuat untuk kegunaan peribadi keluarga mereka sahaja.

IKLAN

Apabila di tanya di mana dapat kayu-kayu sebegitu, dia menjawab ada kenalan di tempat kerja kakaknya yang memberi kayu-kayu lebihan tersebut, namun jumlah yang diberikannya itu tidak banyak.

IKLAN


Rata-rata kagum dengan kreativiti dan memuji kesungguhan ayahnya itu hingga tweetnya itu di retweet sebanyak 7.1ribu dan jumlah like sebanyak 13.6ribu.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI