Lelaki biasanya diukur dengan kegagahannya, yang melakukan pekerjaan yang ternyata lebih keras jika ingin dibandingkan dengan wanita, kerana seorang lelaki dilahirkan untuk menjadi tulang belakang keluarga. Dan lelaki yang rajin bersenam pada dasarnya mendapatkan postur tubuh yang ideal hingga terlihat seksi yang membuat para wanita tak mampu untuk memalingkan pandangannya.

Lelaki Yang Pandai Masak Lebih Senang Buat Wanita Cair Dari yang Berbadan Sado. Betul Ke?

DAN YANG LEBIH MENARIK, TAHUKAH KAWAN-KAWAN BAHAWA LELAKI YANG PANDAI MEMASAK TERNYATA LEBIH SEKSI BERBANDING MEREKA YANG TIDAK? HAL INI TELAH DIUNGKAPKAN OLEH PAKAR SEKS SEPERTI YANG DIPETIK DARI LAMAN THE STIR CAFEMOM.

Seorang lelaki yang mempersiapkan makanan untuk ditunjukkan pada seorang wanita menandakan bahawa dia tahu bagaimana untuk menunjukkan kemampuannya. Dia juga menunjukkan pada pasangannya bahawa dia mampu untuk memberikan perhatian yang lebih.

Lelaki Yang Pandai Masak Lebih Senang Buat Wanita Cair Dari yang Berbadan Sado. Betul Ke?

“TAMBAHAN PULA, JIKA LELAKI ITU MENUNJUKKAN KESABARANNYA SAAT MENGHIRIS MAKANAN DALAM BENTUK DADU, IA BOLEH MENANDAKAN BAHAWA DIA MERUPAKAN JENIS LELAKI YANG MAMPU UNTUK MEMBAHAGIAKAN PASANGANNYA TERUTAMANYA APABILA BERADA DI RANJANG,” KATA SALAH SEORANG PAKAR SEKS.

Seorang lelaki yang menginginkan untuk menyiapkan makan malam juga menandakan bahawa dia mampu untuk membangunkan kehidupan seks yang jauh lebih baik. Selain itu, kemungkinan apabila kita inginkan untuk berhubungan seks secara segera, lelaki itu mungkin mempunyai cara tersendiri dan lebih bersedia untuk melakukannya.

IKLAN

Hal lainnya, lelaki yang rela memasak untuk pasangan menunjukkan bahawa dia memiliki inisiatif yang secara tidak langsung menunjukkan dia lebih berdikari. Dia mampu untuk menyelesaikan urusan dapur, dan tidak berfikir bahawa memasak semuanya adalah pekerjaan perempuan.

Oleh itu harus dijaga baik-baik lelaki macam ini. Sememangnya jenis lelaki edisi terhad yang anda tidak akan jumpa di mana-mana. Lelaki jenis ini amat rendah egonya dan mudah untuk bertolak –ansur dalam segala hal yang berkaitan dengan rumahtangga.

IKLAN

Lelaki Yang Pandai Masak Lebih Senang Buat Wanita Cair Dari yang Berbadan Sado. Betul Ke?

Mereka bukan sahaja rajin membantu isteri mereka di dapur nanti malah mereka juga lelaki yang boleh diharapkan ketika isteri mereka sedang berpantang. Seeloknya sikap seperti ini dipunyai oleh kebanyakan lelaki, yalah kalau anda asyik mengharapkan isteri apabila anda menduda nanti takkan asyik harap nak kahwin lain untuk makan minum anda lebih terjaga.

IKLAN

Nah sekarang sudah kita ketahui untuk lelaki yang pandai memasak mereka lebih mudah menarik perhatian wanita apatah lagi jika lelaki yang pandai memasak ini juga turut rajin bersenam, sudah tentu ramai wanita akan berebut-rebut untuk mendapatkan perhatian mereka ini.

 

sumber: lelakisihat.com

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI