Lulur Wajah Kalau Takut Cepat Tua

Lulur atau scrub wajah adalah penting bagi lelaki, sama seperti wanita. Lulur muka adalah penting untuk menjaga kulit bersih dan masalah kulit. Kesannya anda akan mendapat kulit yang sihat dah kelihatan muda. Jadi kenapa lelaki patut menggunakannya?

Baki membersih

Walaupun mencuci wajah adalah hebat, ia tidak berkesan untuk menggali kotoran yang lebih dalam kulit anda. Kerana formula uniknya, lulur muka benar-benar boleh menggali dan menghilangkan apa-apa kotoran yang tersisa dan boleh merawat kulit anda yang sempurna.

Lulur Wajah Kalau Takut Cepat Tua

IKLAN

Cukuran yang lebih baik

Lulur muka yang direka untuk lelaki boleh membantu mempersiapkan kulit anda untuk bercukur. Sebaliknya, anda akan mendapat mencukur lebih rapat ke kulit tanpa kesan sampingan yang menjengkelkan seperti yang sering dialami. Rambut yang semakin matang dan pedih luka cukur akan menjadi perkara masa lalu apabila anda mula menggunakan scrub wajah secara berkala.

 

Bahan melawan jerawat

IKLAN

Pilih lulur wajah dengan Salicylic Acid yang merupakan Beta Hydroxy Acid (BHA) yang berasal dari kulit pokok willow. Adalah dikenalpasti bahawa 0.5% -2% kepekatan asid salisilik membantu dalam membersihkan jerawat ringan dan sederhana dengan berjaya tanpa mengeringkan kulit. Ramuan ini dapat membantu menghilangkan jerawat dengan cepat dan kulit anda tidak akan menjadi nipis.

Ciri-ciri anti-penuaan

Penggunaan kerap lulur muka secara rutin akan membantu anda kelihatan lebih muda dengan mengurangkan sembap di bawah mata dan garis halus kerana sifat pembersihannya yang mendalam. Penggunaannya dua kali seminggu sangat disyorkan.

IKLAN

Manik pengelupasan

Lulur wajah halus mikro mempunyai sesuatu yang membezakannya daripada manik-manik pembersihan lain-lain. Manik-manik ini membantu membersihkan yang dalam, anda tidak akan dapat mencari tempat lain. Rasa yang anda alami ketika manik-manik ini memukul kulit anda, rasa tidak ada yang menyukainya.

Artikel ini merupakan sumbangan daripada Hello Doktor untuk diterbitkan semula oleh MASKULIN atas keizinan

Oleh 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI