Wangian yang wangi itu sentiasa buat sesiapa senang dengan anda. Malaysia mempunyai suhu yang tidak stabil dan sering menyebabkan hormon pada badan anda tidak menentu. Ada kalanya anda akan berasa badan anda segar walhal, badan anda hamis dan kurang selesa untuk didekati.

Wangian merupakan jalan terbaik untuk menutup aib anda ketika anda keluar bersama teman rapat mahupun kekasih. Tentu anda tidak mahu pasangan anda lari dari anda kan? Ini antara wangian yang boleh anda gunakan untuk buat si dia atau teman rapat anda selesa untuk bergaul dengan anda:

Ralph Lauren Polo Ultra Blue

Miliki 4 Wangian Ini Untuk Tampak Maskulin

Wangian yang bersifat segar ini sesuai untuk digunakan secara harian. Jika anda mengenakan wangian ini dalam 2-3 semburan pada awal pagi, ia masih kekal segar pada badan anda sepanjang hari walaupun anda masih belum balik serelah lewat malam.

Missoni Pour Homme

Miliki 4 Wangian Ini Untuk Tampak Maskulin

IKLAN

Missoni Pour Homme, wangi lelaki terbaru Italy house Fashion, diibaratkan seperti memakai Blazer  mewah di tepi pantai. Ia diilhamkan dari wangian pantai-pantai Mediterranean yang cerah yang diterjemahkan menjadi bau yang sangat segar. Ramuan lemon hijau yang digabungkan dengan halia menjadikan cologne ini eksotik dan sesuai untuk dipakai di mana-mana musim.

Atelier Cologne Bergamote Soleil

Miliki 4 Wangian Ini Untuk Tampak Maskulin

IKLAN

Bergamote Soleil Atelier Cologne adalah cologne musim panas yang menarik kerana ia mempunyai  bau seperti mengupas oren di tepi pantai. Ramuan utama Calabrian bergamot segera menjadikan si pemakai berasa gembira walaupun berhadapan dengan panas terik mentari. Ia sesuai dipakai jika anda sering bekerja di kawasan terbuka dan peluh, tidak menjadikan badan anda hamis! 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Miliki 4 Wangian Ini Untuk Tampak Maskulin

IKLAN

Seperti berada di tepi laut British, cengkerang Kayu Sage & Salt Salt Jo Malone London adalah wangi asin yang kaya dengan kayu yang sama sekali berbeza dengan apa yang biasanya kita fikirkan. Diilhamkan dari garis pantai yang berbatu di Kepulauan British, garam dan herba menjadi keutamaan ramuan. Ia adalah bau yang halus setiap hari, sesuai untuk lelaki yang bercuaca seperti negara kita walaupun seharian di pejabat.

 

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI