Sebagai salah satu pemain dan jenama terbesar dalam kategori premium kompak, MINI sentiasa menampilkan serta menawarkan pakej-pakej menarik yang mempunyai nilai tambah hebat.

Sebagai sebuah jenama automotif premium kompak tercanggih di Malaysia, MINI sentiasa menggandingkan pesona Britain dan kejuruteraan Jerman. Terbaru, para peminat MINI bakal disajikan dengan penjimatan serta opsyen pembiayaan yang menakjubkan.

Sehingga hujung September ini, pelanggan jentera MINI baharu boleh menikmati tawaran bertempoh terhad dengan kadar faedah serendah 0.98% melalui Pelan Pembiayaan ‘Straight-Line’ untuk merasai sendiri pengalaman mobiliti elektro bertaraf premium pada harga cukup berpatutan.

MINI Malaysia Tampilkan Pakej Tawaran ‘Elektrik’ Menarik Buat Pengguna

Menurut Ketua MINI Malaysia, Linnet Yew, “Legasi MINI yang menjangkau usia 64 tahun, didefinisikan melalui senyuman yang diukir oleh jentera ini pada wajah pemiliknya, sambil ia terus membekalkan pengalaman pemanduan yang mengasyikkan serta menzahirkan gaya sensasinya.

IKLAN

“Dan dengan pengenalan program penjimatan MINI Electric, kami ingin mengelektrifikasikan legasi tersebut. Koleksi tawaran khas ini yang terdiri daripada pelbagai imbuhan menarik dilihat merangkapkan sejarah MINI yang ikonik, selain menekankan komitmen berterusan kami untuk menggiatkan anjakan ke arah mobiliti elektro di Malaysia.”

Usaha yang dicurahkan oleh para pembekal tenaga dan infrastruktur sedang menaik taraf aksesibiliti fasiliti pengecasan di samping memudahkan lagi penggunaan kenderaan elektrik di negara ini.

IKLAN

FASILITI PENGECASAN

Mengalir dalam nadi yang sama, BMW Group Malaysia juga telah menyediakan lebih daripada 1,000 buah fasiliti pengecasan dalam rangkaiannya setakat ini.

MINI Malaysia Tampilkan Pakej Tawaran ‘Elektrik’ Menarik Buat Pengguna

IKLAN

MINI Malaysia turut menawarkan imbuhan menarik yang bernilai sekitar RM20,000. Ia meliputi:

  • MINI Wallbox Percuma: Memudahkan urusan pengecasan jentera MINI Electric anda, selain mengelakkan keperluan untuk kerap mengunjungi fasiliti pengecasan awam.
  • Pengecasan Awam 1 Tahun Percuma: Nikmati akses pengecasan awam di semua rangkaian stesen JomCharge serta stesen-stesen ChargEV yang terpilih.
  • Waranti Lanjutan: Berlapang dada dengan penambahan 1 tahun dalam liputan waranti Inklusif Servis dan Pembaikan MINI anda, memanjangkan tempoh keseluruhan liputan kepada 5 tahun.
  • Rebat Menarik: Terokai rebat menarik di pusat-pusat pengedaran MINI yang bertauliah, memperkayakan lagi nilai yang ditawarkan.

Bukan itu sahaja, MINI Financial Services juga memperkenalkan pelbagai pelan pembiayaan, bermula dengan kadar serendah 0.98% menerusi Pembiayaan “Straight-Line”.

Sementara itu, dengan opsyen Pembiayaan “Easy Drive”, ansuran bulanan anda boleh menjengah nilai serendah RM1699 sahaja, memudahkan akses mobiliti elektro premium tanpa memberi kekangan dari sudut kewangan dan kepuasan pemanduan anda.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI