Rajin Planks Badan Mudah Tegap

Performance Core bertambah

Core merupakan bahagian pada perut, paha dan juga bahu. Bila anda ajin buat plank otot-otot pada bahagian tu akan bertambah kuat dan akan mengurangkan risiko dari sebarang penyakit untuk bahagian tersebut.

Mengurangkan Risiko Sakit Belakang

Menurut American Council, buat plank setiap hari dapat mengurangkan risiko untuk dapat sakit belakang dan juga menguatkan otot dan memastikan sistem sokongan bahagian belakang korang bertambah baik.

Meningkatkan Metabolism

Sangatlah sesuai untuk mereka yang kerja asyik mengadap komputer dan tak banyak bergerak. So kalau anda ingin kadar metabolism tinggi, seeloknya buatlah plank ini setiap hari dekat rumah. Sebab buat plank ni akan membuatkan kadar metabolism korang melonjak-lonjak walaupun sedang tidur.

IKLAN

Rajin Planks Badan Mudah Tegap

IKLAN

Membentuk Tubuh 

Disebabkan ketahanan badan meningkat, bentuk badan juga akan lebih tone dan menarik, terutamanya pada bahagian lengan dan perut anda.

IKLAN

Mental Lebih Mantap

Jika anda rasa seminit tu sebenarnya sekejap, kami sarankan korang buat plank ni selama 2 seminit. Plank ni akan membantu mental korang bertambah baik dan melatih minda anda untuk menjadi penyabar.

Rajin Planks Badan Mudah Tegap

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI