Tidak dinafikan warna pink amat sinonim dengan wanita, namun jangan terkejut, era moden ketika ini membuatkan fesyen tidak terhad kepada sesuatu jantina. Ia bersifat universal.

Selain dianggap seorang yang ‘lembut’, lelaki yang gemar kepada warna pink cenderung untuk menukar identity. Tanggapan ini salah sebenarnya dan masyarakat seharusnya tidak memandang ia sebegitu rupa.

Disebabkan itu, MASKULIN ingin berkongsikan 6 keistimewaan lelaki yang menyukai warna pink.

BACA: Sneakers Putih Susah Nak Jaga, Namun Ada Cara Buat Ia Kekal Nampak Baru & Bau Kedai

IKLAN

1. Seorang lelaki yang romantik

Dia sentiasa membuat pasangannya rasa seperti dibuai manja melalui kata-kata dan perbuatan. Sentiasa tahu macamana nak ambil hati pasangan agar dia sentiasa rasa bahagia.

2. Peramah & easy going

Orang kata lelaki peminat warna pink ini seorang yang good chap iaitu mudah didekati serta senang bergaul. Selain itu, kalau dia pergi kemana sekalipun orang berasa selesa dengannya.

IKLAN

Kalau dia tiada orang akan rasa kosong.

3. Mempunyai skil komunikasi yang baik

Jika manis mulut orang kata seorang yang suka bodek, lelaki jenis ini bukan seorang pembodek, tetapi ini memang watak semula jadinya. Tidak pelik jika pergi kemana sahaja pasti ada orang yang mengenalinya.

IKLAN

4. Pencinta seni & keindahan

Selain mempunyai kemahiran bermain alat muzik, dia juga seorang yang cinta akan kesenian. Segala jenis aspek kreatif dia pandang tinggi serta sangat menghargai hasil karya orang lain.

BACA: Lelaki Berambut Kerinting, Ini 5 Stail Yang Sesuai Untuk Hebatkan Gaya Anda

5. Dikenali sebagai lelaki yang ada fokus

Walaupun diselubungi pelbagai isu dan masalah, namun watak lelaki yang suka warna pink seorang yang focus. Tumpuannya tidak hilang walaupun dilanda pelbagai masalah. Bila sedang buat sesuatu fikirannya tidak terganggu.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI