Bagi pencinta manisan, kadangkala donat boleh memuaskan keinginan anda. Itu antara sebab mengapa jenama jam tangan terkenal Swatch memperkenalkan jam tangan istimewa yang meraikan perkara berkenaan di samping sitkom animasi terkenal The Simpsons.

Dijamin mampu membangkitkan keceriaan dan mengukir senyuman di wajah anda, jam tangan yang dikenali sebagai Seconds Of Sweetness ini diinspirasikan daripada donat beraising merah jambu yang cukup ikonik dan sinonim dengan watak Homer Simpson.

Swatch Seconds Of Sweetness, Inspirasi Donat & The Simpsons

Tampil dengan rekaan yang menggiurkan, jam ini mempamerkan dial berbentuk donut dengan kesan gigitan dihiasi taburan coklat urai berwarna-warni. Ia turut menampilkan rekaan aising berwarna merah jambu terang berserta corak coklat urai berwarna-warni di sepanjang tali jam yang berwarna kuning terang.

IKLAN

Swatch Seconds Of Sweetness, Inspirasi Donat & The Simpsons

Gelung jam tangan menammpilkan logo Simpson dan pembungkusan jam itu sendiri menzahirkan nilai keseronokan jenaka subversif rancangan itu.

IKLAN

Swatch Seconds Of Sweetness, Inspirasi Donat & The Simpsons

IKLAN

Lebih menarik, jam ini juga hadir dengan ciri-ciri SwatchPay. Di sesetengah negara yang terpilih, urusan pembayaran di kedai boleh dilakukan dengan jam tangan ini sahaja.

Seconds Of Sweetness dan Seconds Of Sweetness Pay ialah aksesori yang sesuai untuk peminat rancangan itu dan pencinta manisan. Ia akan tersedia di kedai Swatch dan di laman web Swatch mulai 2 November, berikutan pelancaran rancangan itu yang memecahkan rekod musim ke-35.