Tidak lengkap rasanya melakukan perjalanan atau penerbangan jauh tanpa membawa sebarang bagasi atau beg. Ia kini bukan lagi menjadi medium untuk membawa barangan, pakaian dan keperluan ketika merantau semata tetapi tulah menjadi item fesyen dan gaya cukup signifikan.

Salah satu jenama yang sering disebut-sebut menampilkan koleksi bagasi dan beg berkualiti tinggi dan juga sentiasa relevan dengan trend semasa ialah TUMI.

Meneruskan sambungan kempen Essential Beautiful Musim Luruh 2023, TUMI meraikan koleksi Alpha yang telah direka dengan penuh perhatian teliti dan hadir dengan rekaan cukup elegan.

Tampilkan Rekaan Tersendiri, TUMI Perkenalkan Koleksi Bagasi & Beg Dalam Kempen Musim Luruh 2023

Ia hadir dengan koleksi model Alpha X dan Alpha Hybrid yang menyerlahkan rekaan tersendiri dan hadir dengan lebih 600 paten TUMI dan rekaan berdaftar di seluruh dunia.

Instalasi terbaru dalam kempen ‘Essentially Beautiful’ ini mengukuhkan semula DNA jenama TUMI.

IKLAN

Dengan memberi perhatian kepada salah satu koleksi yang paling terkenal dan disayangi oleh jenama melalui perspektif baru, TUMI menonjolkan inovasi produk, bahan, dan reka bentuk berpaten mereka.

Tampilkan Rekaan Tersendiri, TUMI Perkenalkan Koleksi Bagasi & Beg Dalam Kempen Musim Luruh 2023

“Kami sentiasa memacu dan mengembangkan diri kami dan koleksi kami ke hadapan, menghasilkan produk berprestasi tinggi yang bukan sahaja memenuhi tetapi melebihi keperluan pelanggan kami,” kata Pengarah Kreatif TUMI, Victor Sanz.

“Koleksi Alpha X bukan sahaja berfungsi sebagai bukti dedikasi kami yang tidak berbelah bagi terhadap ketepatan dan detail tetapi juga menunjukkan usaha kami yang tidak berhenti-henti untuk kualiti dan ketahanan yang berkekalan, menambah kepada koleksi batu penjuru kami Alpha yang para pelancong kami boleh bergantung sepenuhnya,” tambahnya lagi.

IKLAN

Dilancarkan pada Musim Luruh ini dan direka bentuk untuk melebihi kesemua 40 ujian ketahanan TUMI, Alpha X ialah koleksi sisi lembutnya yang terkuat setakat ini, dibuat dengan PX6, fabrik ultra-tahan lama dengan gabungan unik kekuatan tinggi dan kestabilan haba.

Bagasi itu juga menampilkan kemasan tinggi termasuk bahagian luar bercampur keras dan lembut serta perkakasan ‘gunmetal’.

Koleksi Alpha Hybrid baru jenama ini menampilkan pemegang X-Brace 45®, sistem teleskopik aluminium kelas pesawat yang dibina untuk menghadapi setiap pusingan, belokan dan landasan, serta roda reses ganda yang dibuat untuk membawa melalui perjalanan yang paling lancar.

Tampilkan Rekaan Tersendiri, TUMI Perkenalkan Koleksi Bagasi & Beg Dalam Kempen Musim Luruh 2023

IKLAN

Menggabungkan rupa tanda tangan Alpha dan FXT Ballistic Nylon dengan cengkerang polikarbonat untuk koleksi yang lebih ringan dan tahan lasak, reka bentuk hardside unggul Alpha Hybrid dan penjahitan softside inovatif dibuat untuk perjalanan perniagaan yang kukuh dan mencipta pengalaman ringan yang tertinggi.

Kempen ini juga menampilkan koleksi TEGRA-LITE® jenama dan menyorot bahan Tegris® yang revolusioner. Ia menawarkan kekuatan dan prestasi yang luar biasa. Koleksi Alpha kini tersedia melalui TUMI.com.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN ya!

@maskulinmy Trik Fesyen Untuk Lelaki Tampak Lebih Menarik. #maskulin #maskulinfesyen #fyp ♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI