Jenama pakaian dari Jepun, UNIQLO cukup dikenali dengan seleksi pakaian dan aksesori untuk segenap peringkat usia yang hadir dalam pelbagai jenis rekaan. Popularitinya di negara kita dilihat semakin meningkat tahun demi tahun.

Namun selama ini outlet mereka hanyalah terdapat di gedung membeli-belah serata Malaysia. Kini, buat pertama kalinya UNIQLO memperkenalkan gedung mereka sahaja iaitu Roadside Store dikenali dengan nama UNIQLO DA Square.

CIRI EKSKLUSIF

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif UNIQLO Malaysia dan Singapuran, Yuki Yamada, “Gedung kami yang berkeluasan 15,100 kaki persegi direka dengan mengambil kira faktor keluasan dan keselesaan pelanggan. Ia termasuklah memudahkan pelanggan yang terdiri daripada golongan warga emas, kanak-kanak dan orang kelainan upaya”.

BACA: Ilusi Gaya Untuk Lelaki Rendah Nampak Rendah & Segak Ketika Berpakaian

“Keluasan yang ditawarkan di sini pasti memberikan pengalaman membeli-belah lebih selesa dan senang melakukan navigasi mengikut seksyen atau kategori,” jelasnya lagi.

IKLAN

UNIQLO Perkenalkan Roadside Store Pertama Di Malaysia

Malaysia merupakan negara yang kelima di dunia di luar Jepun yang mempunyai gedungnya seperti ini. Pelancaran di Malaysia merupakan signifikasi kejayaan yang dilihat di beberapa negara lain seperti Taiwan, Korea Selatan, Thailand dan Filipina.

Di antara kelebihan yang ada di UNIQLO DA Square ini adalah ia merupakan satu-satunya outlet mereka yang menawarkan pilihan lengkap bagi kategori AIRism.

IKLAN

TAWARAN MENARIK

Ia juga menjadi outlet kedua yang menempatkan seksyen UTme!, ruangan di mana pengguna boleh melakukan customization t-shirt. Manakala ruangan Suatainablity Corner pula lebih bersifat kepada kempen kesedaran tentang kitar semula.

UNIQLO Perkenalkan Roadside Store Pertama Di Malaysia

IKLAN

Terletak di Bandar Sri Damansara, ia bakal dibuka mulai esok jam 10 pagi kepada orang awam yang seemstinay sudah tidak sabar mendapatkan pelbagai tawaran menarik daripada mereka.

UNIQLO Perkenalkan Roadside Store Pertama Di Malaysia

Bagi meraikan pembukaan roadside store pertamanya, UNIQLO bakal memberikan goodie bag istimewa kepada 500 pelanggan terawal yang mengunjungi outlet tersebut bermula esok, 18 Disember sehingga 20 Disember 2020. Dan bagi pelanggan yang berbelanjan RM200 ke atas pula akan menerima beg tote istimewa UNIQLO.

Jangan lupa untuk follow Instagram MASKULIN bagi update terkini gaya hidup lelaki trendy.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI